Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ada Masalı dizisinde son karar ortalığı karıştırdı!

Ada Masalı dizisinde son karar ortalığı karıştırdı!

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın dün akşamki bölümü izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. Poyraz’ın (Alp Navruz) öz babasının beklenmedik bir şekilde Ayten’in (Berrin Arısoy) karşısına çıkması Kırlangıç Adası’nda dehşet saçtı. Heyecanlı bir finalle sona eren bölüm, akıllarda “Poyraz, Haziran’ı (Ayça Ayşin Turan) kurtarabilecek mi?” sorusunu bıraktı.

Dizinin bu bölümünde Poyraz’ın öz babası olan Sinan’ın adaya geri dönme kararı ortalığı fazlasıyla karıştırdı. Salı akşamları izleyicilerle buluşan Star TV dizisinin son bölümünde dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Yeni bölümde neler olacağı ile ilgili detaylar da yayınlanan ön izleme görüntüleriyle ortaya çıktı.

‘Ada Masalı’, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ayrılmalarına rağmen Haziran’ın iyiliği için ona hayalindeki gibi bir ev bulan ve Haziran’ın işe dönmesi karşılığında İzmir’den ayrılacağına dair Kutay’la bir anlaşma yapan Poyraz’ın bu düşünceli ve fedakar halleri seyircinin kalbine dokundu. Haziran ve Poyraz’ın, Kutay’ın kızı Lila’yla lunaparkta geçirdikleri anlar, sımsıcak bir aile tablosu çizerken Alper ve Melisa’nın kız isteme töreni izleyenleri güldürdü.

Poyraz’ın öz babası Sinan’ın (Yusuf Atala) adaya gelmesi, ada sakinlerini dehşete sokarken herkes bu olanları Haziran ve Poyraz’dan saklamak için birlik oldu. Ayten’in parasının peşinde olan ve onu Poyraz’la tehdit eden Sinan, işlerin ters gitmesi sebebiyle Haziran’ı kaçırdı. Kutay’ın tüm bu süreçte Sinan’la işbirliği yapması ve asıl hedefinin Kırlangıç Adası olması ise herkesi şaşırttı.

DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜNDEN ÖN İZLEME SAHNESİ SEYİRCİYLE BULUŞTU

Yeni bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde Sinan, Haziran’ı tutsak ediyor. Haziran, Poyraz’ın Sinan’ın isteklerini yerine getirmeyeceğine inanırken Sinan, Haziran’a Poyraz’ın onun için her şeyi yapabileceğini hatırlatıyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın senaryosu Aksel Bonfil imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Erdem Kaynarca, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!