Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz’in yurt dışı yolculuğu başlıyor! İlk hangi ülkede yayınlanacak?

Sadakatsiz’in yurt dışı yolculuğu başlıyor! İlk hangi ülkede yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin yurt dışındaki başarısını artık tüm dünya biliyor. Türk dizileri yurt dışında izlenme rekorları kırıyor, oyuncularımız hayran kitlesini her geçen gün büyütüyor. Yurt dışındaki maceraya ilk adımını atan yeni dizi ise Sadakatsiz.

İngiliz yapımı Dr. Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, geçen sezon başlangıcı olan ekim ayında yayınlanmaya başlamıştı. Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi geçtiğimiz sezon reytinglerde çok başarılı sonuçlar almıştı.

Yeni sezonda yine Kanal D’de ekrana gelmeye hazırlanan Sadakatsiz, çok yakında İspanya’da yayınlanmaya başlayacak. Halen İspanya’da Kızım dizisi yayınlanmaya devam ediyor. Ardından Sadakatsiz ekrana gelmeye başlayacak.

Sadakatsiz'in yurt dışı yolculuğu başlıyor! İlk hangi ülkede yayınlanacak? 32

Sadakatsiz dizisinin konusu şöyle:

Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının iki yıldır Derin adlı genç bir kadınla (Melis Sezen) ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

Dizi geçen sezon özellikle oyuncuların başarılı performansı sayesinde reytinglerde çok başarılı olmuştu. Her bölümde yaşanan heyecan izleyicilerin ekrana kitlenmesine neden olmuştu. Sadakatsiz dizisinin yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor.