Ana sayfa Dizi Haberleri RTÜK Aşk Mantık İntikam dizisine ceza verdi! İzleyici tepki gösterdi!

RTÜK Aşk Mantık İntikam dizisine ceza verdi! İzleyici tepki gösterdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yaz sezonunun en sevilen dizilerinden Aşk Mantık İntikam Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devame ediyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen’in başrollerini paylaştığı dizi bir sahnesinden dolayı RTÜK’ten ceza yedi. Seyirci ise cezaya tepki gösterdi.

Aşk Mantık İntikam’ın yeni bölümü yarın akşam yayınlanacak. Dizi hem reytinglerde hem de sosyal medya paylaşımlarında gayet iyi gidiyor. Ancak RTÜK’ten aldığı ceza ekip ve izleyiciler için çok şaşırtıcı oldu.

RTÜK Aşk Mantık İntikam dizisine ceza verdi! İzleyici tepki gösterdi! 10

RTÜK tarafından, Aşk Mantık İntikam dizisinin bir sahnesinde toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen ve kadına karşı ayrımcılığı besleyen aşağılayıcı ifadeler olduğu kanaatiyle yayıncı kanala üst sınırdan idari para cezası ve program durdurma cezası uygulandı.

Ceza izleyiciler tarafından ise tepkiyle karşılandı. Bir izleyici şiddet içerikli dizilere yaptırım uygulanmadığına dikkat çekerek şöyle dedi: “Silahlı, kabadayili, vurdulu kırdılı raconlu dizilere “seni öldürürüm” tehditlerinin havada uçuştuğu dizilere ha bir de psikolojik sorunların goze sokulduğu dizilere ceza ve yasak istiyoruz!”

RTÜK Aşk Mantık İntikam dizisine ceza verdi! İzleyici tepki gösterdi! 11

Cezaya tepki gösteren bir başka izleyici ise şöyle yazdı: “#AşkMantıkİntikam dizisinin aldığı RTÜK cezası şaka gibi gerçekten. Ülkede her şey normal bir bu dizi mi sıkıntılı. Hadi ordan.”

RTÜK Aşk Mantık İntikam dizisine ceza verdi! İzleyici tepki gösterdi! 12

Bir başka izleyici de kararın şaka gibi olduğunu belirtti ve “Şaka gibi… #AşkMantıkİntikam’ın bir fragmanı gün erzinde 3 milyon izlenmişse demekki bu sevgiyi hak etmiş İnsanlar bu kadar bu diziyi sevmiş” diye yazdı.

RTÜK Aşk Mantık İntikam dizisine ceza verdi! İzleyici tepki gösterdi! 13