Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy’un ajandası çok yoğun! Şimdi de adı çok şaşırtıcı ve sıra dışı bir projeye anılıyor!

Çağatay Ulusoy’un ajandası çok yoğun! Şimdi de adı çok şaşırtıcı ve sıra dışı bir projeye anılıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mankenlikten oyunculuğa dönen ancak her geçen gün kendini geliştirerek oyunculukta kendini kanıtlayan Çağatay Ulusoy, her biri birbirinden başarılı projelerde yer almaya devam ediyor. Yakışıklı oyuncunun adı birçok projede de geçiyor. Ulusoy’la ilgili yeni bir proje iddiası daha ortaya çıktı.

BluTV’de yayınlanan Yeşilçam filminde rol alan, yapımcılığını üstlendiği ve Netflix’te izleyiciyle buluşan Kağıttan Hayatlar filminin başrolünü üstlenen Çağatay Ulusoy durmak bilmiyor. Oyuncunun adı her gün farklı bir projeyle anılıyor.

Çağatay Ulusoy’un adı şimdi de çok sıra dışı bir projeyle anılıyor. Buna göre Ulusoy yeni bir Netflix projesi için hazırlıklara başladı. İddiaya göre Black Istanbul adıyla anılan dizi projesi, yayınlandığı dönem büyük ses getiren İngiliz bilimkurgu dizisi Black Mirror’un Türkiye versiyonu olacak.

Çağatay Ulusoy'un ajandası çok yoğun! Şimdi de adı çok şaşırtıcı ve sıra dışı bir projeye anılıyor! 33

Dizinin her bölümünde, Black Mirror’da olduğu gibi farklı hikayeler işlenecek. Ancak her bölümde ana karakteri Çağatay Ulusoy canlandıracak. Bu bilgiler şimdilik iddialardan ibaret. Resmi bir açıklama yok. Ancak eğer gerçekleşirse Türk dizi dünyasında yeni bir çığır açacak proje olacağı kesin.

Bu arada Çağatay Ulusoy’un yeni bir projesiyle ilgili bir başka iddia yaklaşık bir ay önce ortaya atılmıştı. Bu iddiaya göre Çağatay Ulusoy ve Alina Boz, Amazon Prime’ın Türkiye ile ilk kez gerçekleştireceği bir proje için görüşme halindeydi. Bu iddiayla da ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Görünen o ki Çağatay Ulusoy’un bu aralar ajandası bir hayli yoğun. Her ne kadar resmen bilgi verilmese de oyuncu kendisi için en uygun projeyi seçmeye çalıştığı kesin.