Ana sayfa Sosyal Medya Safiye’nin aşk acısı, Gülben’in taklit komikliği! Masumlar Apartmanı’nda duygular karışacak!

Safiye’nin aşk acısı, Gülben’in taklit komikliği! Masumlar Apartmanı’nda duygular karışacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisi, başarılı oyunculuk performansı, farklı hikayesi ve reytingleriyle haftalardır sürekli konuşuluyor. Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın sosyal medyada hayranları tarafından göklere çıkardıkları günler yaşıyoruz.

Safiye’nin ilk aşk acısından görüntüler yayınlandıkça karakter ile daha fazla bağ kurmaya başlayan izleyiciler, bu sahneleri 10. bölümde de izleyecek. Aşk acısı ile gözünden akan yaşlarla Safiye, empati kurmak isteyenler için önemli fırsatlar sunuyor… Gülben karakterinin kendisini bir şarkıcı gibi hayal etmesi, yaptığı taklit ile güldüren performansını da kaçırmayın. Merve Dizdar, Gülben performansı ile izleyicilere farklı duygular yaşatıyor.

Acının ve psikolojik gerilimin bitmek bilmediği Masumlar Apartmanı dizisinin 10.yeni bölümde güleceğiniz, kimi zaman da ağlayacağınız sahneler var. 17 Kasım Salı akşamı yayınlanacak 10. bölümden ilk görüntüler paylaşıldı. İzleyiciler senaristlerden Safiye’nin ilk aşkının yeniden çıkıp gelmesini ve onu değiştirmesini istiyor.

Duygusal sahnelerin yoğunluğundan sonra bu aşk anları dizinin hayranlarına da iyi geldi ve bunun devamı arzu ediliyor. Esat ile Gülben’in ilişkisinin ne olacağı kadar Han ile İnci’nin birlikteliklerinin nasıl şekilleneceği de merakla bekleniyor.

İnci’nin neşeli anları Han’ın onu korumacı tavrı ve Safiye’nin gözyaşlarının yer aldığı fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.