Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin taktik değiştirsin, artık bu tarz ilgi görmüyor!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin taktik değiştirsin, artık bu tarz ilgi görmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan ve Eda karakterlerine hayat vermekte olan Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisi, Temmuz ayından bu yana en çok konuşulan isimlerin başındaydı.

En iyi dizi çifti olarak gösterilen ikili, artık sosyal medyada da bekledikleri kadar ilgi görmüyor. Dizinin reytinglerinin de düşmesi ile birlikte ikilinin artık farklı bir yöntem ile izleyicileri kendilerine çekmelerinin zamanı da geldi.

Instagram canlı yayınları yaparak ilgiyi artırmaya çaba harcayan ikili, uzun süredir bunu sürdürüyordu. Ancak bu yayınlara olan ilgi de azalıyor. Dizinin hikayesine yönelik eleştiriler sonrasında gelen reyting düşüklüğü de aslında senaristlere ve ünlü dizi çiftine bir mesaj niteliğinde.

Sen Çal Kapımı dizisi Çarşamba akşamları artık en çok izlenen 5. dizi konumuna kadar indi. Sadakatsiz, Kuruluş Osman ve Doğduğun Ev Kaderindir derken, TRT1 dizisi Benim Adım Melek de Fox TV’nin iddialı romantik komedisinden daha iyi reytingler almaya başladı. Dizinin bir dönem 15 milyonu aşan fragmanlarına yönelik izlenme oranları da iyice düştü.

Sempatiklikleri ile göz dolduran ikilinin instagram’daki canlı yayınlarında eğlenceli halleri önceleri daha çok ilgi görürdü. Ancak son dönemde artık bu dizi çiftine yönelik olarak yorumlar da azaldı…

Kerem Bürsin’in zaman zaman İngilizce küfür etmesi de artık sosyal medyada etki yapmıyor. İkilinin canlı yayınında uzun süre soru sorulamaması, izleyicilerin diziye yönelik merakının da azaldığını gösteriyor.

Videodan ünlü dizi çiftinin instagram canlı yayınında yaşananları izleyebilirsiniz. Hande Erçel, “Kimse bizimle live yapmak istemiyor mu?” diye sitemde bile bulundu.