Ana sayfa Sosyal Medya Sahi ne oldu o diziye? Serkan Çayoğlu, paylaşımıyla bir anda kaybolan diziyi akıllara getirdi!

Sahi ne oldu o diziye? Serkan Çayoğlu, paylaşımıyla bir anda kaybolan diziyi akıllara getirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, yeni sezonda Yeni Hayat isimli Kanal D’nin bir dizisinde rol almıştı. Büyük iddialarla başlayan dizi, kısa sürede ekrana veda etti. Reytingleri düşük gelen diziyi kanal 9. bölümde bitirdi. Çayoğlu çoktan başka bir diziye başladı bile!

Şimdilerde TRT1 için çekimlerine başlanıla Kıbrıs Adası Kışı dizisinde rol alan Serkan Çayoğlu, diğer oyuncularla birlikte bir süre önce Kıbrıs’a gitmişti. Pelin Karahan ve Ahmet Kural ile başrolde yer alan oyuncu, tüm oyuncu ve ekipteki herkesle birlikte 10 günlük karantinaya alınmıştı.

Merakla beklenen dizisi için bıyık bırakan ve imaj değiştiren oyuncu, geçtiğimiz gün de meslektaşı Kaan Yıldırım ile bir pozlarını paylaştı. 2 yıl önce çekildiğini de not düşerek tbt yaptı oyuncu.

Kaan Yıldırım ve Serkan Çayoğlu, hatırlanacağı üzere TRT’nin Halka dizisinde birlikte rol almışlardı. İlk bölümü 15 Ocak 2019 tarihinde yayınlanan dizi, 19 bölüm ekranda kalmıştı.

Sahi ne oldu o diziye? Serkan Çayoğlu, paylaşımıyla bir anda kaybolan diziyi akıllara getirdi! 15

Yeni sezonda tekrar başlaması beklenirken, dizinin akıbeti uzun süre belirsiz kaldı.  Ahmet Mümtaz Taylan, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Nazan Kesal, Hazal Subaşı, Hande Erçel’in yer aldıkları diziyi izleyenler yeni bölümleri merakla beklediler ama oyuncuların başka dizilere dağılmasıyla birlikte Halka’nın yayınlanmayacağı da anlaşıldı.

Bir ara kulislerde dizinin yeni bir konsept ve oyuncular ile yeniden çekileceği ancak projenin bir süre rafa kaldırıldığı şeklinde duyumlar alındı. İzleyenlerin polisiye türündeki dizinin hikayesinin genel izleyici kitlesine fazla geldiği ve bu nedenle de pek anlaşılamadığı yorumları da dikkatleri çekmişti.

Serkan Çayoğlu ve Kaan Yıldırım ikilisinin de başrolünde yer aldığı Halka’nın 2020 yılında internet dizisi formatında devam edeceği söylenerek sonlandırılmasından sonra bir daha haber de alınamadı!

Serkan Çayoğlu, işte son yaptığı paylaşım ile o diziyi hatırlattı! Zira dizide birlikte rol aldıkları Kaan Yıldırım ile o döneme ait bir fotoğraflarını paylaştı instagram sayfasından…

Bu iki başarılı oyuncu bir daha aynı projede bir araya gelir mi bilinmez ama dostluklarının baki olduğu da bu paylaşımdan anlaşılıyor…

İşte o paylaşım…

Sahi ne oldu o diziye? Serkan Çayoğlu, paylaşımıyla bir anda kaybolan diziyi akıllara getirdi! 16