Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz, Erkan Kolçak Köstendil’e doğum günündeki mesajıyla kafaları karıştırdı!

Aslıhan Gürbüz, Erkan Kolçak Köstendil’e doğum günündeki mesajıyla kafaları karıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Ufak Tefek Cinayetler dizisinde oynadıktan sonra iki yıldır başka projede yer almayan Aslıhan Gürbüz, şimdilerde Fox TV’nin sevilen dizisi Kırmızı Oda’da Kumru karakteriyle ekranlara gelmekte. Oyuncu, öncesinde ise bir dijital projede yer almasıyla da dikkat çekmişti.

İki yıldır Balıkesir’e yerleşen oyuncu, Ayvalık’ta doğa ile iç içe bir hayat sürüyor. İstanbul’dan uzak huzuru seçen oyuncu, projeleri için bir süredir İstanbul’da. Aslıhan Gürbüz, aslında Kırmızı Oda’da ortaya çıkmadan önce, bir kaç meslektaşı ile birlikte mini bir dizide oynamıştı.

Erkan Kolçak Köstendil, bir süre Çukur dizisinden oğlu Marsel’in doğumu üzerine izin istemiş ve karakter senaryodaki değişiklikle uzaklaştırılmıştı hikayeden. Bu süreçte Köstendil, bir projesini hayata geçirdi.

Daha önce de Bülent Şakrak ile birlikte pandemi döneminde hazırladığı mini dizi “Pes Artık” ile youtube’da yol almaya başlayan Köstendil, bu kez “Konuşma” isimli bir dizi çekiyor.

Youtube üzerinden 3 bölümü yayınlanan mini dizinin 3 bölümü yayında. Diziyi Erkan Kolçak Köstendil yazdı ve yönetti. Oyuncular ise Aslıhan Gürbüz, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Edip Büyükkökdere ve Kenan Tosun. Dizinin müzikleri ise Oyuncu Okan Yalabık’a ait.

İşte bu proje için Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler’den sonra tekrar kamera karşısına geçmişti uzun süre sonra. Oyuncu, projede birlikte rol aldığı Erkan Kolçak Köstendil’in 16 Ocak tarihindeki doğum günü nedeniyle aşağıdaki paylaşımları yaptı.

Cansu Tosun ile evli olan Köstendil’e “Dayımın oğlu” diye seslenen Aslıhan Gürbüz, kafaları karıştırdı! Köstendil ve Aslıhan Gürbüz’ün akraba oldukları düşünüldü bu mesajla.

Bir akrabalık ilişkisi var mı bilinmez ama Erkan Kolçak Köstendil’in dayısının Bülent Şakrak olduğu biliniyor. Gürbüz’ün bu söylemi tamamen espri de olabilir ama yine de görenlere ‘acaba?’ dedirtti.

İşte oyuncunun paylaşımları:

Aslıhan Gürbüz, Erkan Kolçak Köstendil'e doğum günündeki mesajıyla kafaları karıştırdı! 8

Aslıhan Gürbüz, Erkan Kolçak Köstendil'e doğum günündeki mesajıyla kafaları karıştırdı! 9