Ana sayfa Sosyal Medya Mutlu yaz hikayesi bitiyor, Aslıhan Güner’den yep yeni bir hikaye geliyor!

Mutlu yaz hikayesi bitiyor, Aslıhan Güner’den yep yeni bir hikaye geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı isimli Show TV dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkmıştı. Oyuncu çok başarılı geçen iki sezonun ardından da yeniden ekrana dönmek için anlaşmasını yaptı.

Ordu’da geçen 2 sezonluk macerada eşi Mert Kılıç’tan uzakta kalan oyuncu, yeni sezon için yine bir şehir dışı işi tercih etti. Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Uzak Şehrin Masalı isimli yeni dizisine hazırlanan oyuncu, bu sefer Kars’a gidiyor. Çekimlerine 26 Temmuz Pazartesi günü başlanması beklenen dizi öncesinde Aslıhan Güner, son tatil günlerini geçiriyor.

Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mest ederken, “Mutlu yaz hikayem” mesajıyla da hayatında her şeyin yolunda olduğunu ifade eden paylaşımlarda bulundu.

Mutlu yaz hikayesi bitiyor, Aslıhan Güner'den yep yeni bir hikaye geliyor! 8

Aslıhan Güner’in yaz hikayesi önümüzdeki günlerde bitecek ve gelecek haftadan itibaren Uzak Şehrin Masalı dizisiyle yepyeni bir hikayeye kendini bırakacak.

Oyuncunun hayranları da yeni rolü için heyecanlı. Umay karakterine hayat verecek olan Güner, Barış Kılıç ile partner oldu.

Mutlu yaz hikayesi bitiyor, Aslıhan Güner'den yep yeni bir hikaye geliyor! 9

Begüm Birgören, Timur Acar, Eylem Tanrıver ve Zeynep Eronat’ın da kadrosunda yer aldığı dizi için okuma provalarının yapıldığı bilgisi de gelmişti.

Can Sinan’ınhikayesini yazdığı ve Mustafa Şevki Doğan’ın da yönetmenliğini yapacağı Uzak Şehrin Masalı dizisinin Eylül ayında ekranda olması bekleniyor.