Ana sayfa Sosyal Medya Şahmaran dizisi, Netflix’te başarıdan başarıya koşuyor! Ünlü isimlerden tebrik yağıyor…

Şahmaran dizisi, Netflix’te başarıdan başarıya koşuyor! Ünlü isimlerden tebrik yağıyor…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Netflix için çekilen fantastik dizi Şahmaran’ı izleyip beğenen de var, beğenmeyip eleştirenler de… Kimi izleyiciler, beklentilerin altında kaldığı şeklinde eleştirilerde bulunsa da orijinal yerli fantastik bir yapım olması, sektör adına da ayrıca takdir görüyor kimi çevrelerden.

Ancak tüm eleştiri, övgü dolu yorumlarla birlikte Şahmaran dizisinin, büyük bir merak oluşturduğu da aşikar! Diziyi uzun zamandır bekleyen Netflix aboneleri, 8 bölüm olarak yayınlanan ilk sezon sonrasında yorumlar yapmaya başladılar.

20 Ocak’ta yayınlanan Şahmaran, bu arada bazı dikkat çeken başarıların da sahibi olmaya başladı! Burak Deniz ile Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı dizi, bir haftalık süre içinde 17 milyon izlenmeye ulaşarak Netflix’in ‘Yabancı Dilde Dizi’ kategorisinde en popüler 5. yapımı oldu! Dizinin, Netflix aboneleri arasında, 14 ülkenin ilk 10 listesinde olması da ayrı bir başarı olarak haneye yazıldı!

Avrupa’da İsviçre, Macaristan, Avusturya, Romanya, Bulgaristan, Afrika’da Mısır, Mauiritius, Fas ve Asya’da da Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Umman ve Suudi Arabistan’ın olduğu ülkelerde Şahmaran’ın Top 10 listesi içinde yer alması, dizinin ülkeler bazında da büyük ilgi gördüğünü göstermekte.

Bu arada gelen kimi eleştirilere karşın pek çok ünlü isim de Şahmaran dizisini izlediklerini ve beğendiklerini belirten açıklamalarıyla sosyal medyada dikkat çekiyorlar. Bu isimler arasında Birce Akalay da var. Oyuncu, “Tebrikler arkadaşlar” başlığı ile Şahmaran’ı merakla beklediğini ve izlediğini, beğendiğini ve sevdiğini ifade ederek, başrol oyuncularına da “Bir de utanır insan böyle güzel, böyle yakışıklı olunur” notuyla desteğini ortaya koydu.

Serenay Sarıkaya da Birce Akalay’ın bu jestini görerek sosyal medya hesabından kalpli bir paylaşımla yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde Aslıhan Gürbüz de yine Şahmaran dizisini izlediğini ve başarılı bulduğunu belirten paylaşımı ile dikkat çekmişti. Pek çok ünlü isim de yine sosyal medya hesaplarından Şahmaran’ı izlediklerini ifade ederek oyuncuları tebrik ediyor.