Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmaran dizisinde mutlu son, Burak Deniz’e yeni fırsatlar açacak!

Şahmaran dizisinde mutlu son, Burak Deniz’e yeni fırsatlar açacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şahmaran isimli Netflix dizisi 20 Ocak 2023 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Uzun süre sonra tarih açıklanması birçok kişiyi memnun etti. Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonu geçen yıl sonbaharda çekildi. Adana’da yapılan çekimlerin ardından uzun süredir bekleyen izleyiciler, sonunda Ocak ayında diziye kavuşacaklarının müjdesini aldı.

Şahmaran’ın çekimlerinden yayınlanma sürecine bir hayli zaman geçtiği eleştirisini Seranay Sarıkaya da yapmıştı. Ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta bu konuya değinmiş ve kendisinin de yayın tarihini sabırsızlıkla beklediğini anlatmıştı. Sonunda Netflix’ten gelen açıklama herkesi rahatlattı.

Burak Deniz ise dizinin ikinci sezonu ile ilgili detayları anlattı. Eylül ayından bu yana Adana’da çekimlerde bulunan dizinin ekibi, bir ara teknik sorunlar nedeniyle ara verdikten sonra yeniden Adana’ya gitmişti.

Burak Deniz, Şahmaran dizisinin ikinci sezonu için Adana’da yapılan çekimlerin tamamlandığını duyurdu. Oyuncu, İstanbul’da bazı sahnelerin çekimlerinin olacağını ve böylelikle ikinci sezonun tamamlanacağını anlattı.

Ünlü oyuncu, “İki günlük bir çekimimiz kaldı. Adana’yı bitirdik, artık İstanbul’dayız” diye konuştu. Dinlenme sürecinde olduğunu ve görüştüğü bazı işler olduğunu anlatan Burak Deniz, yakında hayranlarına yeni bir sürpriz yapabilir.

Geçen sezon Maraşlı isimli diziyle büyük ilgi gören oyuncunun hayranları yeniden bir televizyon dizisine dönmesini çok arzu ediyor.

Burak Deniz de Şahmaran çekimlerinin tamamlanmasının ardından gelen teklifler üzerinde değerlendirmelerini yaparak, beğendiği bir proje olursa yeniden setlere dönmek istiyor.

Serenay Sarıkaya ile de çok iyi arkadaşlıklarının bulunduğunu anlatan Burak Deniz, birbirlerine yakıştırılmalarını, iyi bir iletişimleri olmasına bağladı.