Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dizisi bitti ancak genç oyuncusu Utku Coşkun’a şöhret kapısını araladı!..

Duy Beni dizisi bitti ancak genç oyuncusu Utku Coşkun’a şöhret kapısını araladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Star TV’nin 20. bölümü ile birlikte final yapan Duy Beni dizisi bitti bitmesine ancak pek çok genç oyuncusuna da sektörde yeni projelerin kapısını araladı.

Bu oyunculardan birisi de, dizinin en zorba karakterlerden biri olan ‘Ozan’ı başarıyla canlandıran Utku Coşkun oldu. Duy Beni dizisinin Coşkun için büyük anlamı var çünkü, dizi oyuncunun televizyondaki ilk projesi

All Magazin Dergisi’nin Kasım ayı sayısı için objektif karşısına geçen oyuncu dergiye verdiği röportajda;  “İlk işimde bu kadar kompleks yapıda bir karakterin altına girme cesareti göstermeme kendim de şaşırıyorum zaman zaman” şeklindeki itirafıyla dikkat çekti.

Duy Beni dizisi bitti ancak genç oyuncusu Utku Coşkun'a şöhret kapısını araladı!.. 8

Duy Beni’nin kendisine çok şey öğrettiğini belirten genç oyuncu, “Öğretmeye de devam edecek gibi duruyor. Kendimden şüphe etsem de, bazen inanmasam da, her yeni günü umutla selamlamak için elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

Duy Beni dizisi bitti ancak genç oyuncusu Utku Coşkun'a şöhret kapısını araladı!.. 9

Duy Beni dizisinin zorba Ozan’ı, gerçek hayatta kendini bilen adımları, olgunluğu ve enerjisi ile başarı basamaklarını çifter çifter çıkmaya hazır. Oyunculuğu merkezine alan Utku Coşkun ailesinin de kendisine oyunculuk konusunda her zaman destek olduğunu söyleyerek,  “Dünyanın her ülkesinde sanatçı olmak zordur. Estetik kaygılarının yanına maddi kaygılar da eklenir ve ruh gibi dolaşarak geçer bazı günlerin. Benim bu süreçte birkaç şansım oldu tabii; örneğin ailem, oynamaya olan tutkum, doğru zamanda doğru yerde olmak gibi…” şeklinde konuştu.