Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şahmeran dizisinden sonra yeni Burak Deniz sürprizi!

Şahmeran dizisinden sonra yeni Burak Deniz sürprizi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Burak Deniz, 2021 yılında yer aldığı projelerle dikkatleri üzerine çekti. atv ekranında yayınlanan Maraşlı isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu, ayrıca İtalya’da dizi çekimlerine de katıldı.

Yaz döneminde geç tatile çıkan oyuncu, İtalya’da ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in Cahil Periler isimli dizisinin çekimlerinde yer aldı. Ardından Eylül ayında Şahmeran isimli dizide Serenay Sarıkaya ile başrolde buluşan oyuncu, bir süredir Adana’daki çekimlerde yer aldı. Geçtiğimiz gün çekimler bitince İstanbul’a dönen oyuncunun yeni bir reklam anlaşması da ortaya çıktı.

Head&Shoulders, yeni marka yüzünü seçti. Rol aldığı dizi ve film projeleriyle beğeni toplayan, aynı zamanda özgüveni ve başarılı oyunculuğuyla da dikkat çeken ünlü oyuncu Burak Deniz, yeni lansman döneminde firmanın marka yüzü oldu.

Reklam filmi çekimlerinin yayınlanan backstage görüntüleri ise merak uyandırdı. 2011 yılında oyunculuğa başlayan ve birbirinden önemli dizi ve filmlerde oynadığı rollerle yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanan Burak Deniz, yeni anlaşmasıyla kariyerinde yeni bir adım daha atmış oldu.