Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman, 2021 yılını damga vurarak bitirdi!

Kuruluş Osman, 2021 yılını damga vurarak bitirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin başarılı performansları dikkatlerden kaçmıyor. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin üçüncü sezonu diğer iki sezondan daha farklı oldu.

İlk sezondaki acemilikler eleştirilere konu edilmişti. İkinci sezonda daha profesyonel bir hikaye anlatımı ve görsellik sunuldu. Kuruluş Osman’ın üçüncü sezonu ise çok daha iyi bir şekilde ilerliyor.

Burak Özçivit’in karakterini daha da özümsemesi, dizinin hikayesinin de iyice genişlemesiyle birlikte Kuruluş Osman vazgeçilmezler arasına katıldı.

Reytinglere bakıldığı zaman çift haneli oranları sürekli elde edebilen iki yapımı görüyoruz. Bunlardan birisi TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı.. Diğeri ise atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman…

77. bölümünü 29 Aralık akşamı izlediğimiz Kuruluş Osman dizisi 2021 yılını da böylelikle kapatmış oldu. Dizinin tüm kişiler va ABC1 gruplarında yine çift haneli reytinglere uluşması da başarısının bir yansımasıydı.

2021 yılının en iyi iki dizisinden birisi olarak zirveye yerleşen Kuruluş Osman, tüm kategorilerde elde ettiği birincilikleri artık bırakmayacağını gösterdi.

Sadakatsiz dizisinin zaman zaman AB grubunda birincilik alabildiğini görüyorduk ama artık bu da gerçekleşmiyor. Sadakatsiz’in bir miktar izleyici ilgisini kaybetmesi Kuruluş Osman’ın işine yaradı.

2021 – 2022 sezonunda elde edilen en iyi reytingleri alabilen bir dizi olarak Kuruluş Osman bu sezona da damgasını vurdu.