Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken büyük fırsatı kaçırdı, reytingler finali işaret ediyor!

Annemizi Saklarken büyük fırsatı kaçırdı, reytingler finali işaret ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisinde işler yolunda gitmiyor… 29 Aralık akşamı 4. bölümü yayınlanan dizinin çok başarılı bir başrol çifti var… Kutsi ile Hande Doğandemir rollerinde yeteneklerini ortaya koyuyor. İzleyiciler de Dündar ve Handan karakterlerinin hislerini ekran başında yaşıyor…

Özgün bir hikayesi bulunmasına ve iyi oyunculuk performansları sergilenmesine rağmen Annemizi Saklarken dizisi ne yazık ki, izleyicilerden beklediği ilgiyi bulamadı… Dizi ekibinin tüm çabası, yoğun geçen çalışma saatlerinin karşılığı olmayan bir reyting tablosu var.

Annemizi Saklarken dizisinin 4. bölümü hiçbir kategoride ilk 10 program arasına bile giremedi. Star TV’nin 2021 yılındaki şanssız dizileri arasına katılan Annemizi Saklarken’in reytingleri finalin yaklaşmakta olduğunu anlatıyor.

Annemizi Saklarken büyük fırsatı kaçırdı, reytingler finali işaret ediyor! 8

Tüm izleyici gruplarında ortalamanın çok altında reytingler elde edildi. Geçen haftalarda da aynı durum yaşanmıştı. Dizinin 4. bölümünün önemli şansı Fox TV ekranındaki Kanunsuz Topraklar dizisinin yayınlanmaması oldu. Ancak bu durum Star TV’nin işine hiç yaramadı.

Annemizi Saklarken dizisi tüm kişilerde 17. sırada yer alırken, AB grubunda 14. olabildi ve ABC1’de de 16.’lık elde edilebildi.

Kuruluş Osman dizisinin tüm kategorilerde birincilik elde ettiği çarşamba akşamı, Sadakatsiz dizisi de ikincilikleri kaptı. Annemizi Saklarken projesi ise artık Star TV’nin insafına kaldı…