Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmaran dizisinin ikinci sezonundan müjdeyi Burak Deniz verdi!

Şahmaran dizisinin ikinci sezonundan müjdeyi Burak Deniz verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mistik bir dizi olması beklenen Şahmaran projesi geçtiğimiz yıl çok konuşuldu. Eylül ayında Mersin’de bir araya gelen ekip sonbahar sürecinde çekimleri gerçekleştirdi. Serenay Sarıkaya hayranlarının uzun süre bekledikleri dizinin erkek başrolü olarak da Burak Deniz yer alıyor.

Şahmaran dizisinin ilk sezonu henüz yayınlanmadı ama Netflix tarafından ikinci sezon onayı verildi. Bu müjdeyi hayranları ile paylaşan Burak Deniz, çekim zamanı konusunda da bilgiler sundu.

Şahmaran dizisinin ilk sezonu sonbahar döneminde Tarsus’ta çekilmişti. Dizinin ikinci sezonunun da çekilecek olması hayranları çok mutlu etti. Burak Deniz, ikinci sezon için ilk bilgileri veren isim oldu.

Oyuncu, “İkinci sezon hazırlıkları başladı. Mayıs’ta mı başlarız, yoksa yaz ortasında mı girecek o belli değil. Haber bekliyoruz. Ya Eylül zamanı, ya da yeni yıla yakın Aralık gibi yayınlanacak gibi gözüküyor” şeklinde konuştu.

Şahmaran dizisinin yayın tarihi belki Eylül belki de Aralık, bu henüz net değil. Ancak, ikinci sezon için hazırlıklara başlandığı müjdesi Burak Deniz’den geldi. Meyis ayında veya yaz başında dizinin oyuncularının yeniden bir araya gelerek ikinci sezonu çekmesi bekleniyor.

Şahmaran dizisinin ikinci sezonundan müjdeyi Burak Deniz verdi! 34

Burak Deniz hayranları, yeniden ekrana ne zaman döneceğini merak ediyor. Özellikle de Alina Boz ile çok iyi partnerlik süreci yürütmeleri nedeniyle bu ikilinin tekrar bir projede buluşması hayranların dilekleri arasında yer alıyor. Burak Deniz ise özel hayatında Didem Soydan ile barışarak eski aşkına geri döndü.

Burak Deniz, sevgilisi Didem Soydan ile barışmalarını doğruladı ve ilişkilerinin güzel gittiğini belirtti. Oyuncu, sevgilisi ile yaptıkları tatilin de güzel geçtiğini ve birbirlerinden kopmayı istemedikleri için de yeniden bir araya geldiklerini anlattı.