Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisi istikrarlı gidişatıyla dikkat çekerken, hikayede büyük kriz!

Baba dizisi istikrarlı gidişatıyla dikkat çekerken, hikayede büyük kriz!

tarafından ker_def

Salı akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Baba dizisi, ilk ortaya çıktığında 2022 yılına damga vuracak bir proje olarak ifade edilmişti. Çukur dizisini 4 sezon başarıyla yazan Gökhan Horzum’un senaryosunu yazması nedeniyle beklenti hep yüksekti. Ancak dizinin hikayesi o kadar da çok beğenilmeyince, reytingler de ortalama oranlarda geliyor.

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolünde bulunduğu dizinin şimdiye kadar sergilediği istikrarlı görüntü de dikkat çekiyor. Diziye sahip çıkan izleyiciler ilk sekiz bölüm sonrasında artmasa da azalmıyor… Reytingleri tüm kişiler kategorisinde ortalama oranlar da gelse de AB ve ABC1 kategorilerinde iyi seviyede bulunan Baba, yoluna bu destek sayesinde devam ediyor.

Dizinin dokuzuncu yeni bölümü öncesinde de heyecanlı bir bekleyiş var. Özellikle de Büşra ile İlhan karakterlerinin aşka doğru attıkları adımlara, çevrelerinden nasıl tepkiler geleceği konusu öne çıkıyor. Özge Yağız ve Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı bu iki karakteri zorlu anlar bekliyor.

Baba dizisi istikrarlı gidişatıyla dikkat çekerken, hikayede büyük kriz! 7

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın 9. yeni bölümünden çeşitli bilgiler ortaya çıktı.. Servet’in İlhan’ı inşaattan aşağıya ittiğini Saruhanlı ailesinin öğrendiği tanıtımda Fazilet’in tepkisi sert olurken, ailesinde üst üste yaşanan depremler karşısında Kadir ne yapacağını bilemiyor. İlhan’ın Büşra’ya evlenme teklif ettiği sırada Emin’in gelmesi izleyenleri şoke ediyor.

“Büşra İlhan’a ne cevap verecek?” sorusunun yanıtı heyecanla bekleniyor. Kızı ile İlhan’ı bir arada gören Emin’in vereceği tepki ise merak konusu oldu. 12 Nisan Salı akşamı Show TV ekranında büyük kriz var… Emin’in İlhan konusunda Büşra’ya vereceği tepki ve ailenin bu durum karşısındaki tavırları öne çıkacak.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!