Ana sayfa Dizi Haberleri Kırgın Çiçekler’in Defne’si Nil Keser kendisine yeni dizi buldu!

Kırgın Çiçekler’in Defne’si Nil Keser kendisine yeni dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nil Keser, 2014 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Ancak bulunduğu dizi sayısı bir hayli düşük… Çılgın Dershane Üniversitede isimli dizide Özlem karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Kırgın Çiçekler dizisindeki Defne karakteri ile parladı.

Bu dizi sayesinde geniş kitleler tarafından tanınan Nil Keser, sonraki dönemde ise sinema filmlerinde yer almayı tercih etti. Bizim Hikaye, Aşk Çağırırsan Gelir, Son Parti gibi filmlerde bulunan Nil Keser, Menajerimi Ara dizisine de konuk oyuncu olarak katılmıştı.

Nil Keser, yeni dönemde yeni bir dizi anlaşması yaptı. Güzelliği ile de dikkat çeken, rollerinde etkili performans sergileyen Nil Keser, 1995’te İstanbul’da dünyaya geldi.

Kırgın Çiçekler ile parlayan genç isimler arasında yer alan Nil Keser, zengin ve şımarık Defne karakterine çok iyi oyunculuk sergiledi. Şimdi ise çok farklı bir dijital projede genç oyuncu hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Kırgın Çiçekler'in Defne'si Nil Keser kendisine yeni dizi buldu! 7

Nil Keser, Duran isimli bir boksörün hikayesinin anlatıldığı Gain platformunun yeni dizisinde yer alacak. Dilan karakterine hayat verecek olan oyuncunun rol arkadaşları arasında Bahar Şahin ve Oktay Çubuk, Erdem Şenocak ve İlyas Salman bulunuyor…

Nil Keser uzun bir süredir dizilerde yoktu ve hayranları setlere dönüşünden memnun olacaktır.