Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmeran dizisiyle ilgili Serenay Sarıkaya’dan ikinci sezon müjdesi!

Şahmeran dizisiyle ilgili Serenay Sarıkaya’dan ikinci sezon müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanacak olan Şahmeran isimli dizinin de çekimlerinin bitmesinin ardından montaj hazırlıklarına başlandı. Serenay Sarıkaya, Eylül ayı veya sonrasında dizinin yayınlanabileceğini ama net bir tarihin de belli olmadığını söyledi. Oyuncu, “Ne zaman hazır olursa o zaman çıkacak” dedi.

“İlk sezon o kadar uçuk ve fantastik değil” ifadesini kullanan Serenay Sarıkaya, dizinin ikinci sezonda çok daha farklı olacağının mesajını verdi. Çekimlerde çok rahat çalıştıklarını anlatan Serenay Sarıkaya, birlikte emek verdiği ekibi övdü. Oyuncu, “O kadar harika bir ekip o kadar tatlı insanlarla çalıştık ki… Ben zaten çok özlemişim. Adana’da harikaydı. Mutlu mutlu çalıştık” diye konuştu.

Adana’nın yemekleri meşhurdur ve bu şehirde iş yapan oyuncuların kilo alması gibi bir durum yaşanabiliyor. Ancak Serenay Sarıkaya’nın kilo alabilecek bir zamanı bile olmadı. Oyuncu, “Her gün çalıştık. Adana bana çok iyi geldi. Bayılıyorum öyle şeylere” dedi.

Şahmeran dizisinin ikinci sezonunun olma ihtimali de yüksek. Oyuncu, ikinci sezon olursa yine Adana’ya gideceklerinin mesajını da verdi.

Serenay Sarıkaya, projeler konusunda da çok seçici davranıyor. “Kalbimin götürdüğü yere gidiyorum” ifadesini kullanan oyuncu, seçim yaparken kendisi için hikayenin önemli olduğunu anlattı.

Proje seçimi yaparken ilk senaryoyu okuduğunda bir his gelmekte olduğunu belirten oyuncu, “Bir anda hissediyorum. O dünya, bu kadar güzel mitolojik bir hikayeyi anlatacak olmak heyecan verdi” dedi.