Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’dan reklam kokan hareketler!.. Yoksa kitap satışları kötü mü?

Can Yaman’dan reklam kokan hareketler!.. Yoksa kitap satışları kötü mü?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman’ın ünü Avrupa’yı kasıp kavuruyor. Bir süre önce İtalya’ya yerleşen ve oyunculuğa orada devam eden Can Yaman ülkeyi fethetmeye devam ediyor. Oyuncu en son hayatının anlatıldığı kitap ile gündeme gelmişti.

Can Yaman’ın hayat hikayesi kitap oldu, İtalyanca basılan kitap yakışıklı oyuncunun hayranları arasında büyük bir heyecana yol açtı.

“Can Yaman Sembra Strano Anche A Me” (Bana da Garip Geliyor) isimli kitap Amazon’da satışa çıktı. Kitabın yazarı olarak Can Yaman’ın adı geçiyor.

Amazon’da satışa sunulan kitap.18,90 Euro’dan satııyor. Oyuncu instagram hesabından yaptığı son paylaşımında kitabının reklamını yaptı.

Can Yaman'dan reklam kokan hareketler!.. Yoksa kitap satışları kötü mü? 7

Elinde kitabıyla bir fotoğrafını paylaşan Can Yaman paylaşımına, ‘En çok hangi kitap pasajını beğendiniz?’ anlamına gelen italyanca ‘Quale passaggio del libro vi è piaciuto di più?’ yazdı.

Kısa süre önce bir parfüm markası çıkaran ve yok satan oyuncunun bu paylaşımları,  kitabının satışlarını artırmayı hedeflediğini düşündürüyor.

Kitabın tanıtımında şunlar yazıyor: “Kadınlar onu sever, erkekler onun yerinde olmak ister. Dünya çapında milyonlarca hayranı olan Can Yaman, anın aktörü. Ama o gerçekten kim? Manyetik gözlerinin ve kusursuz yeteneğinin ardında neler gizli?

Can ilk kez samimi ve özel bir otobiyografiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Anılar zincirini geri sararak, popülerlikten önce olan her şeyi anlatmak için çocukluğun uzak günlerine ve gençliğin çalkantılı günlerine geri dönüyor.

Aile ile bağ ve ekonomik zorluklar, eğitim yılları ve kadınlarla olan ilişki: Aynı anda hem sıra dışı hem de karmaşık bir hayatın ışık perdesini ortaya çıkarmaktan korkmayan bir hikaye. Bir yıldızın başarılarını değil, bir adamın hikayesini anlatan yayınlanmamış, gerçek ve şaşırtıcı bir portre.”