Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin modu günlere göre değişiyor!…

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin modu günlere göre değişiyor!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların gözde çifti Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül attıkları her adım ile magazin basınında adından söz  ettiren çiftler arasında yer alıyor.

2017 yılında evlenen çift aynı zamanda mutlu birliktelikleriyle de parmakla gösterilen ünlü çiftler arasında. İki ünlü oyuncu da şu sıralar bir projede yer almıyor.

Bol bol birlikte vakit geçiren ve zaman zaman keyifli karelerini sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşan çiftten takipçilerini mest edecek yeni bir paylaşım daha geldi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin modu günlere göre değişiyor!... 8

Kadir Doğulu instagram hesabından eşi Neslihan Atagül ile birlikte iki fotoğrafını paylaştı. İlk fotoğrafta oldukça şık olan ikili ikinci fotoğrafta ise eşofmanlı görünüyor.

Ünlü oyuncu paylaşımına, ‘Pazartesi şıklığı/Cuma rahatlığı’ yazarak günlere göre modlarının değiştiğini ifade etti.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinin modu günlere göre değişiyor!... 9

Türkiye ve dünyanın pek çok ülkesinde hayranları bulunan ünlü çiftin fotoğrafları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Hayranları, iki ünlü oyuncuyu kısa sürede ekranlarda görmek istese de iki ismin de henüz netleşen bir projesi yok. Geçen sezon Sefirin Kızı dizisinde rol alan Neslihan Atagül, sağlık sorunları çıkınca diziye erken veda etmek durumunda kalmıştı. Bir ara büyük sıkıntılar yaşayan, bir hayli de kilo veren oyuncu, aylar sonra sağlığına yeniden kavuştu.

Kadir Doğulu ise en son Kanal D’de yayınlanan Aşkın Tarifi dizisiyle ekranlara geldi. Ancak dizi düşük reytinglerinden dolayı sadece 13 bölüm ekranlarda kaldı.