Ana sayfa Sosyal Medya Fırat Tanış, oyunculuk mesleğinde büyük bir gurur yaşıyor!

Fırat Tanış, oyunculuk mesleğinde büyük bir gurur yaşıyor!

tarafından ker_def

1975 yılında dünyaya gelen Fırat Tanış, çok yönlü bir sanatçı. Dizi, sinema ve tiyatro alanlarında yoğun bir şekilde çalışmaktan çekinmeyen oyuncu, yılların tecrübesine sahip.

Uzun yıllardır hem tiyatro oyunu ile sahnelerde yer alan Fırat Tanış hem de dizilerde birçok farklı rolde yer aldı. Hem dijital hem de televizyon dizilerinde birbirinden farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, ayrıca sinema sektörüne de önemli hizmetlerde bulundu.

“Gelin Tanış Olalım” isimli tiyatro oyununu 500. kez sahnelemeye hazırlanan oyuncu büyük bir gurur yaşıyor. Fırat Tanış, bunun bir oyuncu için çok önemli bir başarı olduğunu da ifade etmekten çekinmedi.

En son televizyon ekranında Adım Farah dizisinde yer alan Fırat Tanış, ayrıca Kulüp ve Zeytin Ağacı isimli Netflix dizileriyle de hayranlarını adeta mest etti.

Zeytin Ağacı dizisinin hayranları ikinci sezonu heyecanla bekliyor. Fırat Tanış da herkes gibi yayın tarihini sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Fırat Tanış, “Zeytin Ağacı’nın ikinci sezonu da bitti, bu yaz çekimler bitti. Ama ne zaman yayınlanır, o konuda bir bilgim yok” açıklamasını yaptı.

Zeytin Ağacı’nın çekimlerinin yapıldığı Ayvalık ilçesine özel bir hayranlığı bulunan ünlü oyuncu, 20 yıldır tatilini de bu bölgede geçiriyor.

Fırat Tanış, “Ayvalık benim 20 senedir her yaz gittiğim bir yer. Çok keyifli bir yerdir. 20 yıldır gittiğim için de bir aile sıcaklığı söz konusu” şeklinde konuştu.