Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde bu hafta işler iyice karışıyor!

Kardeşlerim dizisinde bu hafta işler iyice karışıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta Kadir’in ölümüyle Kardeşlerim dizisinde her şey allak bullak olmuştu. İzleyici Kadir’in gidişine inanamazken hikayede de Eren kardeşler bir kez daha kimsesiz kalmıştı. Kardeşlerim dizisinin cumartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümünde işler daha da karışacak.

Bir süredir dramdan uzaklaşarak genç karakterlerin aşk ilişkisine yoğunlaşan ve bu yüzden izleyiciler tarafından eleştirilen Kardeşlerim dizisi eski acı yüklü günlerine geçen hafta geri döndü. Eren kardeşlerin en büyüğü ve koruyucusu Kadir’in ölümüyle hem kardeşleri Ömer, Asiye ve Emel hem de izleyici alt üst olmuştu.

Kardeşlerim dizisinde bu hafta işler iyice karışıyor! 9

Bundan sonra Eren kardeşleri daha da zor günler bekliyor. İzleyici de önümüzdeki günlerde yaşanacakları merakla bekleniyor. Kardeşlerim dizisinin cumartesi akşamı yayınlancak yeni bölümünde şunlar olacak:

Kadir’in ölümünün ardından Asiye evi geçindirebilmek için canla başla mücadele ederken, Ömer de Oğulcan’la beraber abisinin katilini bulmaya çalışmaktadır. Orhan’ı okulda karşılayan kötü sürpriz, Aybike ve Berk’in arasının gerilmesine neden olurken, Kaan ile birlik olan Akif, olanların üstünü örtme çabasına tüm gücüyle devam eder. Bir sevdiğini daha kaybetmenin acısıyla derinden sarsılan Eren kardeşler, ayakta kalabilmek için yine birbirlerine tutunmak zorundadırlar.

Kardeşlerim dizisinde bu hafta işler iyice karışıyor! 10

Özetle Kardeşlerim izleyicisini yeni bölümde yeni heyecanlar bekliyor. Eren kardeşler ağabeylerini kaybetmenin acısını kalplerine gömüp mücadelelerine devam etmeye çalışacaklar. Özledikleri drama yeniden kavuşacak Kardeşlerim izleyicisi de muhtemelen çok mutlu olacak.

Bu arada Kardeşlerim dizisine hikayenin gidişatını değiştirecek iki yeni karakter daha geldi. Bu iki yeni isim Nilsu Yılmaz ve Elif Uslusoy. Her ikisi de çok genç iki oyuncunun Kardeşlerim dizisine yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Kardeşlerim dizisinde bu hafta işler iyice karışıyor! 11

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü 27 Kasım Cumartesi akşamı ATV’de izleyiciyle buluşacak.