Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Salih Bademci, ‘İlk ve Son’ dizisindeki sevişme sahnelerinde zorlandığını itiraf etti!

Salih Bademci, ‘İlk ve Son’ dizisindeki sevişme sahnelerinde zorlandığını itiraf etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salih Bademci, Blu TV’de yeni yayınlanmaya başlayan ‘İlk ve Son’ adlı dizide Özge Özpirinçci ile baş rolü paylaşıyor.

Hafta sonu Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’nin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, ‘İlk ve Son’da epey sevişme sahnen de var. Zor oldu mu o sahneleri çekmek?’ sorusuna şu şekilde yanıt verdi; “Kolay değildi. Senaryoyu görüp okuduğumda ‘Nasıl yapacağız’ dedim. Özge gibi bir partner, benim bu işte en büyük şansımdı. Bütün sahneleri gerçekten bir oyunmuşcasına çektik. Ama Özge de sete üç aylık hamile geldi. Fiziksel olarak dikkat etmemiz gereken şeyler de vardı.”

Salih Bademci, ‘İlk ve Son’ dizisindeki sevişme sahnelerinde zorlandığını itiraf etti! 8

Oynadığı birkaç partnerinin çekimlerde hamile olduğundan bahseden Bademci, “Ayça Bingöl’le oyuna başlamıştık, o dönem hamile kaldı. Eşim İmer’le oyuna başladık, tam o dönemde hamile kaldı. Bu sefer Özge’yle dizi yaparken o hamileydi. Kendimi artık Telli Baba gibi hissediyorum” açıklamasını yaptı.

Salih Bademci, ‘İlk ve Son’ dizisindeki sevişme sahnelerinde zorlandığını itiraf etti! 9

Röportajda, yayınlanır yayınlanmaz büyük bir ses getiren ‘İlk ve Son’ dizisinden de bahseden oyuncu, “‘İlk ve Son’ hakikatli bir aşk hikayesi. Sloganı ‘İlkleri unutulmaz, sonları kaçınılmazdı’, çok güzel. Bu çağda ilişkilerde hepimizin yaşadığı, birbirini zehirlediği, değiştirdiği, dönüştürdüğü şeyleri anlatıyor. Gerçek bir ilişki hikayesi. Aşk ana temaları ama ‘Her zaman aşk yetiyor mu?’, bunu soruyor” açıklamasını yaptı.

Salih Bademci, “Arızasız bir ilişki devam edemez. Mutlaka ilişkilerde küçük bir zehir olmak zorunda. İlişki o zehirle sürekli mücadele etmeli ki yaşadığını da hissetsin. Bu yüzden o arızaya her zaman muhtacız” ifadelerini kullandı.