Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk’e piyango gibi TRT1 dizisi!

Benim Adım Melek’in Defne’si Rabia Soytürk’e piyango gibi TRT1 dizisi!

tarafından ker_def

TelvizyonGazetesi.com / Detay – İki sezon devam eden Benim Adım Melek isimli dram dizisinde öne çıkan genç isimlerden birisi de Rabia Soytürk oldu… Genç oyuncu dizide canlandırdığı Defne karakteri ile çok beğenildi. Mustafa Mert Koç ile çok iyi bir partnerlik süreci geçiren Rabia Soytürk, önemli tecrübeler kazandı.

Gaziantep’te çekilen dizi geçen sezon final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Dizinin genç isimleri ise yeni projeler için aranılan oyuncular haline geldi. Rabia Soytürk’e de farklı dizi tekliflerinin yapıldığı ortaya çıktı.

Genç oyuncu, gelen teklifler arasından yine bir TRT1 dizisini tercih etti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncunun yer alacağı dizi Alparslan oldu…

Yeni sezonda yenilenmiş kadrosu ile TRT1 ekranının en iddialı dizilerinden birisi olan Alparslan’da çok etkileyici bir oyuncu kadrosu buluştu.

Benim Adım Melek'in Defne'si Rabia Soytürk'e piyango gibi TRT1 dizisi! 4

Rabia Soytürk de bu kadronun içinde kendisine yer buldu. Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Barış Bağcı, Erdinç Gülener, Esila Umut, Mim Kemal Öke, Korel Cezayirli ve Gizem Karaca şimdiye kadar kadroda yer alan isimler olarak dikkat çekti.

TRT1’de 3 sezon devam etmesi beklenen Alparslan Büyük Selçuklu isimli tarihi dizi Rabia Soytürk’ün kariyer yolculuğunda çok önemli bir durak olacaktır.