Ana sayfa Dizi Haberleri Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun Yalancı dizisinin kadrosu süper, konusu olay!

Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu’nun Yalancı dizisinin kadrosu süper, konusu olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için diziler bir bir ortaya çıkıyor… Bu yapımlardan birisi de Show TV için hazırlanan Yalancı… Kanalın Cam Tavanlar dışındaki tüm dizileri final yaptı. Yazlık dizi Cam Tavanlar’ın da yakında final yapması bekleniyor… Show TV’nin yeni sezon için yepyeni dizileri ise yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bu yapımların en önemlilerinden birisi de Yalancı.

Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu ikilisini başrolde buluşturan dizinin güçlü bir hikayesi var… The Liar isimli yabancı dizinin uyarlaması olarak ortaya çıkan Yalancı, öğrencisinin babası ile yemeğe çıkan Deniz isimli bir öğretmenin başına gelenleri konu alacak… Burçin Terzioğlu uzun bir aradan sonra yeniden ekranda yerini alırken, Salih Bademci ise dijital dizi İlk ve Son’dan sonra yeniden setlere çıkmaya hazırlanıyor.

Yalancı dizisi için geniş bir oyuncu kadrosu oluşturuldu. Karakterler belli oldu. Ağustos ayının ikinci haftasında başlayacak çekimler öncesi son hazırlıklar yapılıyor. Hülya Gezer’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Çiğdem Rahşan İnan kaleme alıyor.

İngiliz yapımı olan The Liar, 2017 ile 2020 yılları arasında yayınlandı ve büyük bir ilgi gördü. Dizinin hikayesi de izleyenlere çok sarsıcı geldi. The Liar dizisinde 21. yüzyılda yaşanan cinsiyet, kimlik siyaseti, aile hayatı ve yozlaşmış düzenbazlıklar ekrana gerçekçi bir şekilde taşındı ve çok etkileyici bir yapım olarak da geniş bir izleyici kitlesini etkiledi.

Yalancı dizisinin de çok ilgi görmesi özellikle günümüz ilişkilerinin derinliklerine inebilmesine bağlı gözüküyor. Senaryoda bu iyi bir şekilde işlenirse yeni Show TV dizisinin beğenilmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Dizinin oyuncu kadrosu da çok dikkat çekiyor. Rol alan isimler ve karakterleri netleşti. İşte Yalancı dizisinin tam kadrosu ve karakterleri:

Burçin Terzioğlu (Deniz),
Salih Bademci (Mehmet Emir),
Hazal Türesen (Yasemin),
Şahin Irmak (Okay Demir),
Efsane Odağ (Görkem Yücel),
Murat Kılıç (Erdal Savaş),
Serkan Tınmaz (Arif Gezer),
Fatih Berk Şahin (Doruk Gürsoy),
Öyküsu Özyürek (Lorin),
Emir Çubukçu (Ahmet),
Cemal Toktaş (Murat),
İmer Özgün (Canan),
Ozan Ayhan (Yavuz),
Gizem Soysaldı (Tuğba),
Mesut Yılmaz (Ali),
Doğa Karakaş (Ayaz),
Sema Çeyrekbaşı (Türkân),
Ali Kayra Kul (Derin)