Ana sayfa Sosyal Medya 3 kız kardeş hikayesi Ayrılık dizisi bomba gibi geliyor, Gökçe Bahadır hayranları çok heyecanlı!

3 kız kardeş hikayesi Ayrılık dizisi bomba gibi geliyor, Gökçe Bahadır hayranları çok heyecanlı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay -Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapıyor. Oyuncunun yeni sezon için anlaşma yaptığı dizi bir hukuk hikayeleri arasında gelişen 3 kız kardeşin hayatını anlatıyor… En son Netflix için Kulüp isimli dizinin setinde yer alan Gökçe Bahadır, televizyonda ise Ufak Tefek Cinayetler’den bu yana bir projede yer almamıştı.

Dört yıl aradan sonra yeniden dizi televizyon ekranına dönüş yapacak olması Gökçe Bahadır hayranlarını çok mutlu etti. Oyuncunun yeni rolünün ve imajının merakı içindeki hayranları, heyecanla çekimlerin başlamasını bekliyor.

Ağustos ayının ilk haftası içinde ekip sete çıkarak çalışmalara başlayacak. Gökçe Bahadır hayranları da ünlü oyuncunun yeni dizisindeki imajını görme imkanı bulacak. Bir süredir tatilde bulunan ünlü oyuncu, instagram hesabından da nadir paylaşımlar yaptığı için hayranları gelecek haberleri merakla bekliyor.

3 kız kardeş hikayesi Ayrılık dizisi bomba gibi geliyor, Gökçe Bahadır hayranları çok heyecanlı! 7

Dizinin başrollerinde güçlü isimler yer alıyor. Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı ve Sarp Akkaya başrollerde yer alan diğer isimler olarak öne çıktı.

Ayrılık dizisi bir uyarlama yapım. The Split isimli tanınmış İngiliz hukuk dizisinin uyarlaması olan Ayrılık bir MF Yapım projesi olarak geliyor… Yusuf Pirhasan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin hikayesini ise Seda Çalışır ile Toprak Karaoğlu yazıyor.

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Ayrılık dizisinde ayrıca; Tülin Ece, Fırat Altunmeşe ve Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler de yer alıyor.

Boşanma davası avukatı olan 3 kız kardeşin birbirleri ile rekabeti ve hukuki davalar etrafında gelişen etkileyici bir hikayeyi ekranda bulacaksınız. Kardeşlerin hayatını ise 30 yıl ortaya çıkmayan babalarının karşılarına çıkması değiştirecek.