Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şampiyon dizisinden sonra Erdal Özyağcılar’ın ne yaptığı ortaya çıktı!

Şampiyon dizisinden sonra Erdal Özyağcılar’ın ne yaptığı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, hatırlanacağı üzere geçtiğmiiz sezon TRT1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon dizisinde başrolde yer almıştı. Usta oyuncu, dizide Yaman karakterine hayat verdi ve Mart ayında da diziden ayrıldı. Pandeminin Türkiye’de görülmeye başlandığı dönemde dizideki rolü biten usta oyuncu, sonrasında İstanbul’dan ayrıldı.

Önceki gün kameralara sokakta yakalanan ve açıklamalarda bulunan Erdal Özyağcılar, daha sakin ve az kişi ile temas ettiği Ege’deki yazlığına gittiğini ve orada toprak ile meşgul olduğunu söyledi. Usta oyuncu, “7-8 aydır oradayım ben, bu 3. gelişim” diye konuştu. Bahçe işleri ile ilgilendiğini, meyve ağaçları diktiğini anlatan oyuncu, pandemi sürecinde keyifli ve sakin bir süreç yaşadığını ifade etti.

Tiyatro çalışmaları için İstanbul’a gelen usta oyuncu, belediyenin düzenlemiş olduğu gösterilerde izleyicilerin karşısına çıkacak. Tiyatrodan emekli olmayı hiç düşünmediğini anlatan Erdal Özyağcılar, Rasim Öztekin’in Türk Tiyatrosu’nun simgesi olan kavuğu Şevket Çoruh’a vermesi konusunda da konuştu.

Tiyatro camiasının bir avuç insandan oluştuğunu ve hep güzelliklerle konuşulması gerektiğini ifade eden Erdal Özyağcılar, “İnsanlar emeklerinin karşılığını alsınlar. Güzellik bunlar, güzellikleri yaşayalım” diye konuştu.