Ana sayfa Dizi Haberleri Bensu Soral, geçen sezon yaşadığı dizi talihsizliğini atlattı, sınavı başarıyla geçti!

Bensu Soral, geçen sezon yaşadığı dizi talihsizliğini atlattı, sınavı başarıyla geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2018 yılında yayınlanan İçerde isimli diziden sonra, uzun süre ekranlarda izleyemediğimiz Bensu Soral, geçtiğimiz yaz aylarında Cam Tavanlar isimli yaz döneminde başlayan bir dizi ile ekrana dönüş kararı almıştı. Kubilay Aka ile Bensu Soral ikilisi başrolü paylaştı, ancak dizi beklenen ilgiyi görmedi.

Hatta Bensu Soral’ın hayranlarını bile şaşırtan oyunculuk performansıyla ilgili sıkıntılar ekrana yansıyınca, sosyal medyada da ciddi bir eleştiri konusu yapıldı. Ancak Bensu Soral birkaç bölümde kendisini toparlamasına ve eleştiriler de azalmasına rağmen bu dizi uzun süreli olmadı.

Bensu Soral’ın geçen sezon büyük eleştiri de aldığı ve talihsizlik yaşadığı bu dönem geride kaldı. Şimdi ise Akın Akınözü ile partner olduğu Tuzak dizisi başladı. Tuzak dizisinin daha ilk bölümünden ünlü oyuncu büyük beğeni topladı. Geçen sezon yaşadığı talihsizliği atlattığı gözüken oyuncu, Tuzak ile yepyeni bir başlangıç yapmış oldu.

Ceren karakteri ile dizide izlediğimiz oyuncu, bir intikam hikayesinin ortasında kendisini bulacak. Tabii ki bu intikam hikayesi sevginin ve aşkın gücüyle bambaşka bir noktaya gidecek gibi bir beklenti de var.

Bensu Soral, geçen sezon yaşadığı dizi talihsizliğini atlattı, sınavı başarıyla geçti! 7

Bensu Soral’ın canlandırdığı Ceren karakteri, Talat Bulut’un canlandırdığı Demir Gümüşay’ın ortanca çocuğu ve tek kızıdır. Ceren, kardeşleri arasında babasına gerçek anlamda hayran olan tek evlattır. Ceren disiplinli ve hırslı biridir. Babasına kendisini kanıtlamak isteyen Ceren, sSevilmek, kabul edilmek, sahiplenmek arzusunu da taşıyor. Bu yüzden de geride bırakılmaktan ve yok sayılmaktan çok korkar. Kendini dış dünyaya sürekli güçlü gösterir, Günüşay holdingin başına geçmek de en büyük arzusudur.

Bensu Soral, canlandırdığı bu etkili kadın karakteri ile toplumdaki birçok kadının da duygularını ekrana yansıtmış oluyor. Oyuncu, “Ceren, sevgisiz büyümüş ama babasına gerçek anlamda hayran biri. İçinde bulundukları hayatta var olabilmek için hep kendini kanıtlamak zorunda hisseden ve böylelikle babasının sevgisini kazanacağına inanan bir kız” diyerek karakterini tanımladı.

Ceren’in diğer kardeşlerinin aksine güçlü, cesur ve zeki oluşuna dikkat çeken Bensu Soral, “Sert görüntüsünün ardında, merhametli ve vicdanlı bir ruha sahip olması beni en çok etkileyen yanı” diyerek de rolü neden kabul ettiğini anlatmış oldu.