Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sarp Akkaya’dan Ayça Erturan Oğulcan Kırca çiftine, bebek tavsiyesi!

Sarp Akkaya’dan Ayça Erturan Oğulcan Kırca çiftine, bebek tavsiyesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Çukur dizisinde Şahram karakteri ile yer alan ve 131 bölümlük serüvene en son konuk olan ünlü olarak da kayıtlara geçen Sarp Akkaya, aynı zamanda babalık keyfi de yaşadı… Sarp Akkaya’nın eşi Sinem Yalçınkaya, oğlu Kaan’ı Mayıs ayında dünyaya getirdi. Çift çocukları ile birlikte büyük bir mutluluk yaşarken, tecrübelerini ise arkadaşlarına aktarmayı ihmal etmiyor.

Ayça Erturan ile usta komedyen Levent Kırca’nın oğlu Oğulcan Kırca da bebek bekleyen bir başka ünlü çift… Ayça Erturan, Çok Güzel Hareketler Bunlar ile popüler oldu ve şimdiye kadar birçok yapımda önemli karakterlere hayat verdi. Ayça Erturan 5,5 aylık hamile. Haziran başında bir kız bebek beklediğini ünlü arkadaşlarına sürpriz yaptığı videosuyla instagram hesabından duyuran Erturan, büyük bir heyecan yaşıyor.

tv100’e konuşan Ayça Erturan ile Oğulcan Kırca ikilisi mutluluklarını ifade etti. Kırca, ayrıca arkadaşları Sarp Akkaya’nın isim konusunda verdiği tavsiyeyi de anlattı. Kızlarına henüz bir isim bulamayan çift, bir kod adı belirlediklerini anlattı.

Oğulcan Kırca ise Sarp Akkaya’nın bu konudaki tecrübesini aktardığını ifade etti ve şöyle konuştu: “Bir oyuncu arkadaşımız var Sarp Akkaya… Onlar bizden biraz daha önce oldu. ‘Çok kasmayın o olsun, bu olsun diye kavga etmeyin. Yaklaşırken o kendini hissettirecektir, adını koyacaktır” dedi. Annem babam ben doğduktan 3 ay sonra adımı koymuşlar. O kadar geç kalacağımızı zannetmiyorum.”

Ayça Erturan ise kızının isminin şu an Hayriye olduğunu belirtti. Bunu bir kod adı olarak ifade eden oyuncu, “Çünkü fıldır fııldır” dedi.