Ana sayfa Sosyal Medya Mavi Sürgün dizisi için çalışmalara başlayan Serkan Altunorak’tan meslektaşına şaşırtan yanıt!..

Mavi Sürgün dizisi için çalışmalara başlayan Serkan Altunorak’tan meslektaşına şaşırtan yanıt!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Ekranlara en son Fox TV’de Evlilik hakkında Her Şey adlı diziyle gelen oyuncu Serkan Altunorak dijital de ise Netflix’de Zeytin Ağacı dizisinde hayranlarının karşısına çıktı.

Bu arada tiyatro çalışmalarına da devam eden Serkan Altunorak yeni projesi için sete girmeye hazırlanıyor. Mavi Sürgün adını taşıyan dizide Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Bülent Şakrak ile rol alan oyuncu sosyal medya paylaşımıyla hayranlarına müjdeyi verdi.

Ekip arkadaşlarıyla fotoğrafını, “Yakında” notuyla instagram hesabında yayınlayan Serkan Altunorak’ın paylaşımına oyuncu Ayça Erturan da, “Ne güzel kadro keşke ben de olsam” yorumunu yaptı.

Mavi Sürgün dizisi için çalışmalara başlayan Serkan Altunorak'tan meslektaşına şaşırtan yanıt!.. 8

Serkan Altunorak Erturan’a “Senden kaçtık” şeklinde esprili bir yorumda bulundu. O3 Medya imzalı Mavi Sürgün’ün okuma provaları Marmaris’te başladı.

Mavi Sürgün dizisi için çalışmalara başlayan Serkan Altunorak'tan meslektaşına şaşırtan yanıt!.. 9

Dizinin oyuncuları sosyal medya paylaşımlarıyla dizi için çalışmalara başladıklarını duyurdular.  Mavi Sürgün’ün diğer projelerden farklı olarak, Türk dizilerinin çok izlendiği Latin Amerika’ya yönelik olarak O3 Medya hazırlandığı bilgileri daha önce basına yansımıştı.

Bu yönüyle de merak uyandıran dizi, Türk dizi sektörünün dünya çapında daha da geniş coğrafyalara yayılması için büyük bir adım niteliği taşıyor.

26 bölümden oluşması beklenen Mavi Sürgün dizisinin çekimleri Ege bölgesinde gerçekleştirilecek. İlk önce Güney Amerika ülkelerinde görücüye çıkması beklenen proje yurt dışında ilgi gördüğü taktirde, ilerleyen dönemde benzer projeler hızla artabilir.