Ana sayfa Sosyal Medya Maviye Sürgün’ün çok konuşulacak ikilisi; Damla Sönmez ve Ayça Erturan!..

Maviye Sürgün’ün çok konuşulacak ikilisi; Damla Sönmez ve Ayça Erturan!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  O3 Medya imzalı Maviye Sürgün adlı dizinin çekimleri  Marmaris’te devam ediyor. Maviye Sürgün’ün diğer projelerden farkı, Türk dizilerinin çok izlendiği Latin Amerika’ya yönelik olarak hazırlanması. Bu yönüyle de merak uyandıran dizi, Türk dizi sektörünün dünya çapında daha da geniş coğrafyalara yayılması için büyük bir adım niteliği taşıyor.

26 bölümden oluşması beklenen Maviye Sürgün, iddialı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken bir yapım olarak öne çıkıyor.  Başrolünde Caner Cindoruk ve Damla Sönmez’in rol aldığı dizide ikiliye Bülent Şakrak, Serkan Altunorak ve Ayça Erturan’ın da aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Dizinin oyuncularının zaman zaman sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar merakı artırıyor. Damla Sönmez instagramda, rol arkadaşı Ayça Erturan ile yaptığı aşağıdaki paylaşıma; “Fıstık yeşiliylen çingene pembesi” notunu düştü.

Maviye Sürgün'ün çok konuşulacak ikilisi; Damla Sönmez ve Ayça Erturan!.. 7

Maviye Sürgün aynı zamanda, Levent Kırca’nın oğlu Oğulcan Kırca’yla evliliğinden bir kızı olan ve kızını büyütme sürecinde mesleğine ara veren Ayça Erturan’ın setlere dönüş projesi oldu.

Senaryosunu Murat Dişli’nin kaleme aldığı projede Erturan, eşini öldüren ve nefsi müdafaa nedeniyle kısa sürede serbest kalan ‘Zehra’ rolüne hayat veriyor. Kimsenin iş vermediği Zehra’ya,  Damla Sönmez’i canlandırdığı ‘Defne’ karakteri destek olacak. Maviye Sürgün’ün hikayesinde ikili arasında güçlü bir bağ var!

İlk önce Güney Amerika ülkelerinde görücüye çıkması beklenen proje yurt dışında ilgi gördüğü taktirde, ilerleyen dönemde benzer projeler hızla artabilir.