Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Koronavirüse yakalandığını açıklayan 5 aylık hamile oyuncu Ayça Erturan hayranlarını endişelendirdi!

Koronavirüse yakalandığını açıklayan 5 aylık hamile oyuncu Ayça Erturan hayranlarını endişelendirdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2014 yılında merhum sanatçı Levent Kırca’nın yönetmen oğlu Oğulcan Kırca ile evlenen ve şu sıralar anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Ayça Erturan  bir süredir ekranlardan uzak.

5 aylık hamile olan güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde delta varyantına yakalandığını duyurmuştu. Oyuncunun hayranları haberi duyunca endişelendi ancak Erturan’dan kısa sürede sevindiren haber geldi.

Koronavirüse yakalandığını açıklayan 5 aylık hamile oyuncu Ayça Erturan hayranlarını endişelendirdi! 15

Hastalığı atlattığını ifade eden ünlü oyuncu, “İlk aşıyı olmasaydım belki de hastanedeydim.” açıklamasını yaptı. Kız çocuk bekleyen Ayça Erturan, “İlk doz aşımı yaptırmış, ikinci doz zamanını bekliyordum. Fakat virüs hızlı davrandı. Genel durumum iyi. Bebek de iyi. Doktorumun takibindeyim.” şeklinde konuşmuştu.

Aşının önemini de vurgulayan Ayça Erturan, “Belki hastalığa yakalanmanızı yüzde yüz önlemiyor ama semptomları azaltıyor.” ifadelerini kullanarak “Yurt dışına uçmak için test yaptırmak üzere hastaneye gittim. Akabinde ikinci doz aşım yapıldı. Sonra eve gelirken telefon çaldı. Bakanlıktan aradılar. ‘Koronavirüs sonucunuz pozitif’ dendi. Bende hiç semptom yoktu. Biletler, her şey iptal oldu. İlk aşıyı olmasaydım belki de hastanedeydim. Benden önemlisi bebeğin sağlığı. Onun da artık antikoru var.” şeklinde konuştu.