Ana sayfa Sosyal Medya Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay’ın dizi buluşması iptal!

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay’ın dizi buluşması iptal!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi ikinci sezonu için yeni karakterleri kimlerin canlandıracağı konusu öne çıktı. Bu isimlerden birisi Birce Akalay oluştu. Sonrasında ise Cihan karakteri için Sarp Levendoğlu ile anlaşma sağlandı.

Böylelikle bir dönem evli olan Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nun yeniden bir araya gelmesi herkesin ilgisini çekti. Fakat Sarp Levendoğlu, ikinci sezon senaryosunu okuduktan sonra Son Yaz dizisinde yer almak istemedi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’a göre ünlü oyuncunun geri adım atmasının altında senaryoda Cihan karakterinin arka planda kalan bir karakter olması yer alıyor… Sarp Levendoğlu’nu heyecanla bekleyen hayranları da hayal kırıklığına uğramış oldu.

Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu ilk olarak Küçük Ağa isimli dizide buluşmuştu. Sette başlayan aşk 2014 yılında evlilik ile neticelendi. Çift 2017 yılında ayrıldı. İkili ayrıca 2016 yılında Deliormanlı isimli sinema filminde başrolde de yer almıştı.

Ünlü ikilinin hayranları heyecanla Son Yaz dizisini bekliyordu. Yıllar sonra yeniden bir araya gelme durumunun senaryo nedeniyle gerçekleşmemesi hayranları bir hayli üzecek.