Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde büyük şok, önce karar verildi sonra geri adım geldi!

Son Yaz dizisinde büyük şok, önce karar verildi sonra geri adım geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ilk sezonu çok başarılı geçen Son Yaz dizisi yeni dönemde çok farklı olacak. İzmir’deki hikaye İstanbul’a taşınacak. Ayrıca Rize sahneleri de dikkat çekecek. Funda Eryiğit’in ayrılmasının ardından başrol için Birce Akalay ile anlaşılması iyi bir adım oldu.

Birce Akalay, Sare isimli bir istihbaratçı olarak hikayede yerini alacak. Mafyanın içindeki etkili bir karakter olan Cihan için ise Sarp Levendoğlu ile prensip anlaşmasına varılmıştı. Ancak oyuncunun senaryoyu okuduktan sonra rolü canlandırmak istemediği ortaya çıktı.

Sarp Levendoğlu ile Birce Akalay’ın 2017 yılındaki boşanmalarının ardından ikilinin yeniden bir araya gelecek olması çok dikkat çekmişti. Ancak Sarp Levendoğlu, karakterin hikayedeki yerini beğenmedi ve projeden vazgeçti…

Son Yaz dizisinde büyük şok, önce karar verildi sonra geri adım geldi! 2

En son Savaşçı dizisinde Haydar Bozkurt karakterine hayat veren Levendoğlu, dizinin Haziran ayında final yapmasından sonra gelen yeni teklifleri değerlendirmeye başlamıştı. Son Yaz konusu kapanınca şimdi Levendoğlu’nun bir başka projede yer alıp almayacağı merak ediliyor.

Son Yaz dizisinde Cihan karakteri için Akıncı’dan ayrılan ve Aziz dizisi için prensipte anlaşma yapılan Yılmaz Bayraktar ismi öne çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Yılmaz Bayraktar’ın yapım şirketi tarafından Aziz dizisinden Son Yaz’a kaydırıldığı belirtiliyor.

Son Yaz dizisinde büyük şok, önce karar verildi sonra geri adım geldi! 3

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda mafya ayağı çok etkili olacak. Arka Sokaklar’dan ayrılan Onur Bay, kadroya katıldı. Burak Sancaktar karakteri ile izleyeceğimiz genç oyuncu, hikayede mafya tarafının etkileyici bir ismi olacak.

Son Yaz dizisinde büyük şok, önce karar verildi sonra geri adım geldi! 4