Ana sayfa Dizi Haberleri Sarsıcı bir hikaye ve güçlü oyuncu kadrosuyla Show TV’nin Oğlum dizisi bomba gibi geliyor!

Sarsıcı bir hikaye ve güçlü oyuncu kadrosuyla Show TV’nin Oğlum dizisi bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oğlum isimli Show TV dizisinin fragmanı yayınlandı ve hayranlar büyük bir merak içinde yeni gelişmeleri bekliyor. Dizinin çekimlerine devam edilirken, hem hikaye bir hayli ilginç hem de oyuncu kadrosu çok güçlü isimlerden kuruldu.

Songül Öden, Canan Ergüder, Serhat Teoman, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Timur Acar, Kubilay Aka gibi oyuncuları kadrosunda buluşturan dizinin hikayesi izleyicileri fazlasıyla sarsacak. Yıllardır Türkiye’nin kanayan yarası olarak ifade edilen kadına şiddet ve kadın cinayetleri konusuna odaklanan Oğlum dizisi, çok farklı bir noktadan konuyu ele alacak.

Çocuk ile anne ve babasının iletişimine farklı bir yaklaşım getirmesi beklenen Oğlum dizisinde, günümüz dünyasındaki ebeveyn tavırları da dikkatleri çekecek.

Efe karakterinde izleyeceğimiz Metehan Parıltı, şimdiye kadar birçok dizide çocuk oyuncu olarak kendisini kanıtladı. Kuzgun, Afili Aşk, Kadın, Öğretmen, Uyanış Büyük Selçuklu, Mucize Doktor gibi yapımlarda rol alan Metehan Parıltı, maddi durumu iyi olan bir ailenin oğlu…

Efe karakteri ailesinden yeterince ilgi görmeyen ve günümüzde benzerlerini çokça görebileceğiniz bir çocuk. Yaşadığı duygusallık ve ilgisizliğin sonucunda büyük hayal kırıklığını içine atan Efe, bilgisayar ile bu mutsuzluğunu kapatmaya çalışan bir çocuk. Çizdiği resimlerle de içinde bulunduğu aile ortamının sıkıntılarını aşmaya çalışan Efe, dizinin kilit noktasında bulunuyor.

Sarsıcı bir hikaye ve güçlü oyuncu kadrosuyla Show TV'nin Oğlum dizisi bomba gibi geliyor! 7

Maddi durumu düşük olan bir başka ailenin çocuğu Kaan Efe’nin birlikte yaşayacakları bir olay hikayenin gidişatını değiştirecek.

Songül Öden’in Zeynep isimli öğretmene hayat vereceği dizide, Feyyaz Duman ise Zeynep’in kocası Tuğrul rolünü canlandıracak. İki oyuncunun uyumu şimdiden merak konusu olmuş durumda.

Kaan karakterinde ise Emir Kaan Özkan isimli çocuk oyuncuyu izleyeceksiniz. Bu sezon sadece 5 bölüm yayınlanan Misafir dizisinde Toprak karakteri ile minik oyuncuyu hatırlayacaksınız.

Efe ile Kaan’ın korkunç bir olay yaşaması ve ardından da herkesi sarsacak bir hikayenin çıkması Oğlum dizisini yeni sezonun en sarsıcı yapımlarından birisi yapacak.