Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye ile Naci’nin düğün telaşı başladı!

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye ile Naci’nin düğün telaşı başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisi TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanıyor. Yılbaşı arası nedeniyle bir süre yayınlanmayan dizilerden birisi de Masumlar Apartmanı oldu. İki haftadır yeni bölümü ekrana gelmeyen dizi 54. bölümü ile birlikte 18 Ocak Salı günü izleyicilerin karşısına çıkacak.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Tansel Öngel, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 54. bölümünde izleyicileri çok şaşırtacak anlar yaşanacak.

Safiye’nin büyük tedirginlik içinde olduğu ama Naci’nin kararlı bir şekilde ilerlediği bu yol evliliğe çıkıyor.. Naci ile Safiye’nin nişan görüntülerinin yer aldığı fragmanda dikkat çeken görüntüler ve sözler var.

Naci diyor ki, “Gerçek olamayacak kadar güzel bir hikayenin kahramanlarıydık.” Safiye’nin ürkekliği ve masumiyetinin yanı sıra inatçılığı ile de zorluklarla süren bir aşkın en güzel anları yaklaştı… Safiye ve Naci’nin düğününe doğru adım adım ilerlenirken, birçok izleyici senaristin ters köşeler yapabileceğinin farkında.

Safiye ve Naci’nin mutlu olmasını, yeni hayatları ile birlikte hikayedeki kasvetli ortamın da biraz daha güzel konularla değişmesi beklentisi de var. Masumlar Apartmanı dizisinin 54. yeni bölümü belki de yeni başlangıçların en önemli işaretlerini verecek.