Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanunsuz Topraklar dizisinde yeni bölüm fragmanı muhteşem bir geri dönüşü işaret ediyor!

Kanunsuz Topraklar dizisinde yeni bölüm fragmanı muhteşem bir geri dönüşü işaret ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin dizilerine Ocak ayının ilk iki haftasında ara verme kararı sonrasında Kanunsuz Topraklar’ı merakla bekleyen dizi hayranları da heyecanla yeni bölümün yayın tarihini beklemeye başladı. Fox TV, 19 Ocak Çarşamba akşamı 13. bölümün izleyicilerle buluşacağını duyurdu.

Şimdiye kadar 12 bölümde hikayenin çok güçlü olması ve oyuncu kadrosunun da etkileyici performansları sadık bir izleyici kitlesinin oluşmasını sağladı. Ortalamanın biraz üzerinde reytingler elde eden dizi, bütçesi ve oluşturduğu atmosfer düşünüldüğü zaman düşük sayılabilecek reytingler elde ediyor.

Gold Film imzası taşıyan dizi ile izleyiciler Türkiye’nin 1939’lu yıllarına doğru bir yolculuk yapıyor. Zonguldak’ta geçen hikayede madenciler ile patronlar arasındaki hak mücadelesini ve büyük bir aşkı izliyorsunuz. Gülfem ve Davut karakterlerinin öne çıktığı diziyi çok özlediklerini belirten hayranlar, “Nihayet özlem sona eriyor” diye sosyal medyadan paylaşımlar yapıyor.

Kanunsuz Topraklar dizisinde yeni bölüm fragmanı muhteşem bir geri dönüşü işaret ediyor! 7

Dizinin 13. bölümü de müthiş hareketli ve etkileyici sahnelerle dolu olacak. Doğaç Yıldız, Başak Parlak ve Hazar Motan’ın koronavirüse yakalanması nedeniyle yaşanan set iptalleri, dizinin gecikmesinin en önemli sebebiydi.

Ancak ekip tüm bu sorunları aştı ve çekimler yeniden başladı. Kanunsuz Topraklar 13. bölüm birinci fragmanı da izleyicilerin 2 hafta beklemesine değecek bir bölümün geldiğinin mesajını veriyor.

Gülfem’in gerçekleri öğrenmesini isteyen hayranlar, senariste mesaj yollayarak, “Davut ile Gülfem’in arasının düzelmesi şart” yorumları yapıyor. Gülfem’i Ali’ye doğru iten şeyin Davut’un hataları olduğunu düşünen izleyiciler, muhteşem bir bölümün geldiğinin de farkında.