Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisi hayranlarının Fox TV ile bir derdi var!

Savaşçı dizisi hayranlarının Fox TV ile bir derdi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ocak ayının başlarında Eskişehir’de buluşan Savaşçı dizisinin yeni ekibi, soğuk kış günlerine aldırış etmeden yoğun bir çaba sergiledi. Dizi ancak geçen hafta 100. bölümü ile ekrana gelebildi. Sen Çal Kapımı dizisinden bir türlü vazgeçemeyen Fox TV’nin Savaşçı’yı bekletmesi sadece izleyicileri değil, oyuncuları da rahatsız etmişti.

Albay Oktay Göktürk olarak diziye katılan Tamer Karadağlı, katıldığı bir törende dizinin henüz yayınlanmaması ile ilgili soru üzerine, bunun oyuncuların işi olmadığını söyleyerek kendi işlerini yaptıklarını belirtmişti. Ancak sonrasında Oktay Kaynarca’nın sitem dolu paylaşımı ile Savaşçı dizisinin geri planında yayın konusunda bir sorun yaşandığı anlaşılmıştı.

Fox TV, geçen hafta Perşembe günü dizinin 10 Nisan Cumartesi günü 5. sezona başlayacağını duyurduktan sonra dizi hayranları çok heyecanlandı. Ancak kanalın yeterli olmayan tanıtımları, birçok kişinin Savaşçı’nın döndüğünden haberinin olmaması, reytinglere yansıdı…

blank

17 Nisan Cumartesi… Yani bu akşam Savaşçı dizisinin 101. bölümü yayınlanacak. Dizi hayranlarının ne kadarı Savaşçı’nın döndüğünü biliyor bilinmez… Ancak Fox TV’ye yeterince tanıtım yapmadığı eleştirileri sosyal medyada sıklıkla dile getirilmeye başlanmıştı. Bu eleştiriler işe yaramış olacak ki, Fox TV tarafından Savaşçı 101. bölümden 2. fragman da yayınlandı. Sosyal medyada eleştirilerin olumlu yansıması mıdır, yoksa planlı bir paylaşım mıydı bilmiyoruz.

Ancak bildiğimiz bir gerçek var ki, dizinin en az 5 bölümlük stok var. Yani fragman hazırlamak için hem zaman hem de görüntüler elde duruyor. Neden Savaşçı dizisinin yeni bölümlerinin daha yoğun ve güçlü şekilde tanıtımları yapılmıyor?

İşte izleyicilerin sordukları soru bu? Fox TV’ye yöneltilen sosyal medyadaki eleştiriler kanal yöneticilerini harekete mi geçirme ihtimali yüksek… Dizi hayranlarının istediği ise tek bir şey var, Savaşçı’nın başarılı olması ve yayında kalmaya devam etmesi. Çünkü Fox TV, performansı düşen, reytingleri alan dizileri yayından hemen kaldırmak ile meşhur oldu…

Savaşçı dizisi hayranları da ekranda sevdikleri yapımı daha uzun süre izleyebilmek için, kanalın daha etkili tanıtımlar yapmasını bekliyor.

Peki bu akşam yayınlanacak olan 101. yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar: Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi için büyük şok!

Gizli bir görev için yurt dışında olduğu bilenen Albay Oktay Göktürk’ün bir suikast gerçekleştirdiğine dair gelen şüpheli haber, karargâhı alarma geçirir. Albay Kopuz ve Yüzbaşı Bozkurt bu bilginin doğruluğuna kesinlikle inanamasalar da gelişen yeni olaylar Oktay Göktürk’ün artık bir suçlu olduğu ihtimalini daha da arttırır.

Bu arada Kopuz Albay yeni bir istihbarat alır ve Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirir. Ancak operasyon sırasında Haydar Yüzbaşı’nın dikkatini çeken bir ayrıntı olayların seyrini değiştirir ve Kılıç Timi hiç beklenmedik bir şekilde büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır…