Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı dizisinde büyük şok yaşanıyor!

Savaşçı dizisinde büyük şok yaşanıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya başlayan Savaşçı dizisi, geçtiğimiz hafta 100.bölümü ile ekrana geldi. 5. sezona yenilenmiş bir kadro ile giren Savaşçı’nın tanıtımının yeterince yapılmadığı konusunda Fox TV’ye eleştiriler de bir hayli arttı. Dizinin geçen hafta 5.sezon ilk bölümünün beklenenden daha düşük reytingler elde etmesi de Fox TV’nin diziyi yayınlama konusun son ana bırakmasına ve yeterince tanıtım yapmamasına bağlandı.

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizisi ile rekabet halinde olan Savaşçı dizisinin, 101. yeni bölümü 17 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak ve reytinglerin nasıl geleceği merakla bekleniyor… Zira reyting sonuçları dizinin gidişatına yönelik de önemli bir fikir verecektir. Dizide ise Tamer Karadağlı’nın canlandırdığı Albay Oktay Göktürk ile ilgili büyük şok yaşanıyor.

Savaşçı dizisinde büyük şok yaşanıyor! 9

Savaşçı dizisinin 101. yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar da ortaya çıktı. Tamer Karadağlı’nın yine izleyicileri çok şaşırtacağı görüntüler izleyeceksiniz. İşte Savaşçı dizisinin 101.bölüm fragmanı ve özet bilgileri:

“Albay İbrahim Kopuz ve Kılıç Timi için büyük şok! Gizli bir görev için yurt dışında olduğu bilenen Albay Oktay Göktürk’ün bir suikast gerçekleştirdiğine dair gelen şüpheli haber, karargâhı alarma geçirir.

Savaşçı dizisinde büyük şok yaşanıyor! 10

Albay Kopuz ve Yüzbaşı Bozkurt bu bilginin doğruluğuna kesinlikle inanamasalar da gelişen yeni olaylar Oktay Göktürk’ün artık bir suçlu olduğu ihtimalini daha da arttırır.

Savaşçı dizisinde büyük şok yaşanıyor! 11

Bu arada Kopuz Albay yeni bir istihbarat alır ve Kılıç Timi’ni hemen harekete geçirir.

Ancak operasyon sırasında Haydar Yüzbaşı’nın dikkatini çeken bir ayrıntı olayların seyrini değiştirir ve Kılıç Timi hiç beklenmedik bir şekilde büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır…