Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı bir harika, reytingler ise hala problem!

Savaşçı dizisinde Tamer Karadağlı bir harika, reytingler ise hala problem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinin 5. sezonu döndü ve Tamer Karadağlı da Çocuklar Duymasın’dan sonra hatırlanacak bir başka projeyle daha gönüllerde yer edinmeye başladı. Usta oyuncu, Savaşçı dizisinde Albay Oktay Göktür karakterine hayat veriyor. Karadağlı’nın dizinin 103. bölümüne yansıyan duygu dolu sahnesi izleyicileri de çok etkiledi.

Albay Oktay Göktürk, ailesinin katledildiği haberini aldı. O anlarda adeta duygu patlaması yaşatan karakter, izleyenlerin de tüylerini diken diken etti. Tabii ki Tamer Karadağlı akılda kalacak bir performans sergileyerek, yine ustalığını sergiledi.

Dizi hayranları ekran başında ailesinin artık olmadığını öğrenen bir askerin düştüğü acı dolu anları yürekleri yanarak izledi… Tamer Karadağlı’nın efsane performansına sosyal medyada izleyicilerden büyük bir takdir geldi.

Çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu için, “Acıyı içimizde yaşattın” diye yorum bırakan dizi hayranları, binlerce mesaj yayınladı. Rolünün hakkını fazlasıyla verdiği ifade edilen yorumlarda Tamer Karadağlı’ya birçok övgüde bulunuluyor.

Savaşçı dizisinin reytingleri ise beklentilerin altında gelmeye devam ediyor. 5. sezona geç başlayan dizi, hala eski izleyici kitlesini tam olarak yakalayamadı… Savaşçı’nın dün akşam yayınlanan 103. bölümü tüm kişilerde 8. sırada yer alırken, AB ve ABC1 gruplarında ise 6. oldu.

8 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Savaşçı’nın 104. bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Yeni bölümde Göktürk Albaya benzeyen kişi ortaya çıkıyor ve hikaye de yön değiştiriyor. İşte 104. bölümden ilk fragman: