Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinden sonra Murat Serezli ekrana çok farklı bir formatla dönüyor!

Savaşçı dizisinden sonra Murat Serezli ekrana çok farklı bir formatla dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Serezli’yi hayranları yakından tanıyor… Ünlü oyuncu bugüne kadar sergilediği başarılı performanslar ile birçok yapımda izleyicilerin aklına yazıldı… En çok da Savaşçı isimli dizideki Albay Halil İbrahim Kopuz karakteri ile gönülleri kazanan oyuncu, hem dizilerde hem de sinema filmlerinde etkili performanslar ortaya koydu.

Fox TV’de toplam 5 sezon süren ve 109. bölümü ile birlikte Mayıs ayında final yapan Savaşçı dizisinde başrolde yer alan Murat Serezli, bir süredir dinlenmekteydi. Oyuncunun ekrana nasıl döneceğini merak eden hayranları, TRT1’in yeni projesinde onu görmenin mutluluğunu yaşayacak.

112 Acil Çağrı merkezine yapılan başvurular, operatörlerin insanlara yardım etme çabası ve yaşanan olayların canlandırmalarının yer alacağı yeni programı Murat Serezli sunacak.

Savaşçı dizisinden sonra Murat Serezli ekrana çok farklı bir formatla dönüyor! 8

Ünlü oyuncu adeta bir dizi havasında olan ama gerçek hikayelerin içinde yer aldığı, operatörlerin duygu ve düşüncelerinin de yansıtıldığı çok ilginç bir formatla izleyicilerin karşısına çıkacak.

22 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’da başlayacak olan programın ilginç özellikleri var. Murat Serezli de çok etkili ve yeni bir format ile hayranlarını bir kez daha etkilemeye geliyor.

Acil çağrılara verilen yanıtlar, olay yerine yönlendirilen acil yardım ekipleri, kimi zaman korkudan dili tutulmuş insanları telefonda sakinleştirerek doğru yönlendirmeyle yapılan yardımlar programın içinde yer alacak.

Savaşçı dizisinden sonra Murat Serezli ekrana çok farklı bir formatla dönüyor! 9

Ayrıca yardım ekipleri olay yerine ulaşana kadar çağrı operatörlerinin yardıma muhtaç kişilere sadece telefon vasıtasıyla verdikleri psikolojik destek ve güven, kimi zaman verilen anlık bir kararın hayatları nasıl kurtardığına tanıklık edeceksiniz.

Murat Serezli bu etkili ve yeni format ile TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak.