Ana sayfa Sosyal Medya Savaş ve Barış! İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisinde iki büyük sorumluluk üstlendi!

Savaş ve Barış! İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisinde iki büyük sorumluluk üstlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli dizinin başrolünde yer alan İsmail Hacıoğlu, geçen sezon Zümrüdüanka isimli diziyle televizyon ekranında yer almıştı. 1 yıllık aradan sonra oyuncu yeniden televizyon ekranında hayranlarının karşısına çıkacak.

Oyuncuyu iki farklı karakterde izleyeceksiniz… Savaş Yaseri ve Barış Yaseri karakterlerini canlandıracak olan oyuncu, yine bir oyunculuk resitali sergileyecektir. Bugüne kadar yer aldığı projelerde gösterdiği başarılarla bilinen İsmail Hacıoğlu, aynı hikayede iki farklı karakteri canlandırmak gibi önemli bir sorumluluk üstlendi.

Savaş ve Barış! İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisinde iki büyük sorumluluk üstlendi! 8

Savaş Yaseri ve Barış Yaseri kardeştir. Ancak ikisinin karakterleri de çok farklı olacak. Savaş beyazsa, Barış siyah… İsmail Hacıoğlu’nu Mahkum dizisinde hayranları çok farklı ruh haliyle de görecek… Oyuncunun canlandıracağı iki karakterin farklılığı herkesi şaşırtacak. Birbirine zıt duygu geçişlerinde İsmail Hacıoğlu yine yeteneklerini konuşturacak.

Peki kim bu Savaş ve Barış kardeşler? 1987 yılında New York’ta Amerikan pasaportu kazanarak doğdular… Forbes listesine göre Avrupa’nın en zengin 100 iş adamından birisi olan Zahit Yesari’nin tek yumurta ikizi oğulları… Zahit; küvözde ağlayana Savaş, gülene Barış ismini verdi. İlkokuldan sonra ikisi de Robert Koleji’ni kazandı.

İlk senelerde Barış, Savaş’tan çok daha başarılı bir öğrenciyken, ergenlikle birlikte Barış okulun bir numaralı serserisine dönüştü.

Savaş ve Barış! İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisinde iki büyük sorumluluk üstlendi! 9

Savaş ise okulu yüksek bir ortalamayla bitirip Yale’in sınavlarını kazandı. Türkiye’nin inşaat devi Yesariler’in iki oğlu da yeni kuşak için yetişeceklerken, Barış Amerika’da üniversiteyi altıncı ayında bıraktı ve Amerika’nın en hareketli ortamlarında takılmaya başladı…

Savaş Yale’i bitirmek için gece gündüz ders çalışırken, Barış sürekli gezdi, eğlenceye daldı. Sanatla ilgilendi. Savaş o arada okulu bitirip İstanbul’a döndü ve şirketin yönetim kadrosuna katıldı. Hayat seçimlerden ibaretti ve seçimleri DNA’ları aynı olan ikiz kardeşleri bambaşka insanlara dönüştürdü… Savaş beyazsa, Barış siyahtı…