Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisinin 5. sezonu 10 Nisan Cumartesi başlıyor, yeni sezonda hangi ünlüler ekibe katıldı?

Savaşçı dizisinin 5. sezonu 10 Nisan Cumartesi başlıyor, yeni sezonda hangi ünlüler ekibe katıldı?

tarafından ker_def

Yayınlandığı 4 sezon boyunca beğeniyle izlenen ve yeni sezonu heyecanla beklenen “Savaşçı”, yeni bölümüyle 10 Nisan Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Sezon başında bir türlü çekimleri başlamayan diziden Berk Oktay ile Gaye Turgut Evin ve bazı yan karakterler ayrılmıştı.  Sonrasında da kadro tamamen yenilendi. Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ise başrollerde yer almaya devam ediyor.

Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın oturduğu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Savaşçı” güçlü kadrosuyla geri dönüyor. Ocak ayında çekimlere Eskişehir’de başlanan 5. sezon, yayın günü olmaması nedeniyle bir hayli gecikti… Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisine sezon finali yaptırma kararı ile birlikte Savaşçı dizisi de hayranları ile yeniden buluşma fırsatını bulmuş oldu.

Dizinin yeniden başlayacak olması milyonlarca hayranı mutlu etti. İlk 4 sezonda diziye büyük ilgi gösteren hayranlar, sürpriz karar sonrasında mutluluklarını sosyal medya paylaşımlarına yansıttı.

“Bu günleri de gördük çok şükür” diye yorum bırakan hayranlar, Savaşçı’nın yenilenen kadrosuyla birlikte yine çok etkileyici bir yapım olacağını düşünüyor.

Savaşçı ilk 4 sezonunda büyük başarılar kazandı ve yeni kadrosu ile bu başarısını sürdürmesi de bekleniyor. Dizi Cumartesi rekabetinde Gönül Dağı ve Kardeşlerim ile bir yarış içine girişecek. İşte 100.bölüm fragmanı:

Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda önemli isimler var.

blank

Dizide; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Cem Kurtoğlu, Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

blank

Tüm zorluklara rağmen kendilerini adadıkları vatan için her şeyi feda etmeye hazır bordo bereli kahramanlar, Kılıç Timi’ne yeni katılan askerlerle yeni operasyonlar için görev başında!

blank