Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin Hatice’si Yeliz Akkaya Fox TV’nin yeni dizisinde!

Savaşçı dizisinin Hatice’si Yeliz Akkaya Fox TV’nin yeni dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2017 ile 2019 yılları arasında Savaşçı dizisinin kadrosunda yer alan ve 76 bölüm ekip ile birlikte çekimlere katılan Yeliz Akkaya, canlandırdığı Hatice Bayat karakteri ile dikkatleri çekti. 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2002 yılından bu yana da setlerde yer almaya devam ediyor.

Yabancı Damat dizisinde Esra olarak dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Binbir Gece isimli dizide ise Melek Ataman rolüyle akıllarda kalmıştı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde de kısa süre kalan oyuncu, şimdi yeni bir dizi için anlaşma yaptı.

Pastel Film tarafından hazırlıkları devam eden Son Nefesime Kadar isimli dizinin oyuncu kadrosu netleşmeye devam ediyor. Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay’ın başrollerinde yer aldığı diziye son katılan ismin Yeliz Akkaya olduğunu gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Savaşçı dizisinin Hatice'si Yeliz Akkaya Fox TV'nin yeni dizisinde! 7

Şu anda ön hazırlıkları yapılan proje için yakında ekip sete çıkarak çekimlere başlayacak. Yeliz Akkaya da dizide İpek Filiz Yazıcı’nın canlandıracağı karakterin annesi olarak yerini alacak.

Bir polisin yaşadığı ruhsal sorunlar ve oğlu ile hayat mücadelesini, ayrıca bir kayıp vakası üzerinden de sansasyonel olayları bu dizide izleyeceksiniz.

Ertan Saban, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı ve Emre Bey ile de dizi için anlaşma yapılan diğer isimler oldular.

Nurgül Yeşilçay da diziyle ilgili ilk açıklamasında henüz hazırlıkların sürdüğünü ve yakında çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.