Ana sayfa Sosyal Medya Ramo’nun Hasan’ı İlker Aksum’un yeni filmini hayranları dört gözle bekliyor!..

Ramo’nun Hasan’ı İlker Aksum’un yeni filmini hayranları dört gözle bekliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son ‘Ramo’ adlı dizide ‘Hasan’ olarak izlediğimiz oyuncu, İlker Aksum şu sıralar beyaz perde heyecanı yaşıyor.

İlker Aksum’un Tuba Ünsal ile baş rolü paylaştığı romantik komedi türündeki  ‘Aşkın Ömrü’ filmi çok yakında vizyona girecek.

Yapımcılığını Statu Pictures’in yaptığı, yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu projede Tuba Ünsal, ‘Selen’ karakterini İlker Aksum ise ‘Anıl’ karakterini canlandırıyor. İkili, evli bir çifti oynuyor.

Film afişini instagram hesabından yayınlayan İlker Aksum heyecanını takipçileriyle de paylaştı.

Ramo'nun Hasan'ı İlker Aksum'un yeni filmini hayranları dört gözle bekliyor!.. 8

Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen filmin afişini Tuba Ünsal’da instagram hesabından paylaşarak, ‘Çok yakınd’a yazdı.

Bu paylaşımlardan sonra ikilinin hayranları filmi dört gözle beklemeye başladı. Oyuncuların paylaşımlarının altına takipçileri tarafından, ‘Siz varsanız izlenir’, ‘Gişesi bol olsun’, Hayırlı olsun’ gibi pek çok yorum yapıldı.

Ramo'nun Hasan'ı İlker Aksum'un yeni filmini hayranları dört gözle bekliyor!.. 9

İlker Aksum geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, ‘Sinemaları canlandırmamız lazım. Umarım en kısa zamanda sinemalar eski rakamlara kavuşur. Şu anki rakamlar beni kesmez’ diyerek, meslektaşlarına da çağrıda bulunmuştu.

Aşkın Ömrü filmi çok yakında beyaz perdede izleyici ile buluşacak ancak filmin vizyon tarihiyle ilgili henüz kesin bir bilgi verilmedi.