Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Savaşçı’dan sonra Anıl Tetik kendisini etkili bir dram dizisinde buldu!

Savaşçı’dan sonra Anıl Tetik kendisini etkili bir dram dizisinde buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında dünyaya gelen Anıl Tetik, Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu… Motor sporları ile de ilgilenen oyuncunun bazı ödülleri de var… Survivor yarışmasına katılması ile tanınan Anıl Tetik, daha sonra dizilerde yer alarak popülerliğini artırdı.

Hayat Bazen Güzeldir isimli dizideki Koray performansı ile dikkatleri çeken Anıl Tetik; Kızlarım İçin, Tek Yürek ve Savaşçı isimli dizilerde bulundu. Sol Yanım isimli dizide de konuk olarak yer alan genç oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapacak.

Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin kadrosuna katılan Anıl Tetik, etkili bir dram dizisinin içine girmiş oldu… Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı Üç Kız Kardeş, hüzünlü bir dizi olarak öne çıktı.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş’in üçüncü bölümünden itibaren Anıl Tetik’i ekranda izleyebilirsiniz. Dizide Hakan karakteri için yapılan bu değişiklik Anıl Tetik’i uzun bir aradan sonra yeniden setlere döndürmüş oldu.