Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç ve Gülsim Ali İlhan’ın ardından Melisa Sözen de büyük bir anlaşmaya imzasını attı!

Esra Bilgiç ve Gülsim Ali İlhan’ın ardından Melisa Sözen de büyük bir anlaşmaya imzasını attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok Türk oyuncunun yurt dışında dizilerden kaynaklı popülerliği farklı alanlara da yansıyor… Esra Bilgiç’in Pakistan’ın ünlü bir markasının reklam yüzü olması dikkat çekmişti. Benzer bir durumu Gülsim Ali ilhan da yaşıyor… Diriliş Ertuğrul dizisinin bu ülkede çok popüler olmasının ardından, hikayedeki iki önemli karakteri canlandıran oyuncular, firmalarla reklam anlaşmaları yaptı.

Gülsim Ali İlhan, Pakistan’ın bir giyim markasının yüzü oldu. Oyuncu ayrıca ülkede yayınlanan Hello Dergisi’nin de kapağında yer aldı. Esra Bilgiç ise yine aynı ülkenin bir GSM operatörünün reklamlarında yer aldı. İki oyuncuya da birçok teklif geldi biliniyor… Şimdi de bu isimlere Melisa Sözen katıldı…

Yine yurt dışı kaynaklı bir firmanın reklam yüzü olarak seçilen Melisa Sözen, Avrupa’da çok satılan bir krem markası için kamera karşısına geçti.

Alef isimli dijital dizinin ilk sezonunda dikkat çeken, Kırmızı Oda isimli yapımda çok başarılı bir performans ortaya koyan Melisa Sözen, en son Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli Netflix dizisi için sete çıkmıştı.

Esra Bilgiç ve Gülsim Ali İlhan'ın ardından Melisa Sözen de büyük bir anlaşmaya imzasını attı! 12

Esra Bilgiç, Gülsim Ali İlhan ve Melisa Sözen yurt dışındaki popülerlikleri yeni anlaşmaları da beraberinde getirmiş oldu.