Ana sayfa Sinema Dolunay dizisinin Bulut’u Alihan Türkdemir, İran’da gündem oldu!

Dolunay dizisinin Bulut’u Alihan Türkdemir, İran’da gündem oldu!

tarafından ker_def

2009 yılında dünyaya gelen Alihan Türkdemir, çocuk oyuncu olarak setlere adım attı ve 2015-2016 sezonunda yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisindeki Şehzade Mustafa karakteri ile dikkatleri çekti.

Evlat Kokusu dizisindeki Çınar ve 2017 yılında yayınlanan Dolunay dizisindeki Bulut karakterlerini canlandıran oyuncu, son olarak Hekimoğlu dizisinde Emir karakteri ile konuk olarak yer almıştı.

Alihan Türkdemir, dizilerde olduğu gibi sinema filmlerinde de çeşitli rollerde yer aldı. Yönetmenliğini – İranlı yönetmen Mehrdad yaptığı Türkiye ortak yapımı “Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle” filmi galası İran’da yapıldı.

Filmde Emre karakterine hayat veren başarılı çocuk oyuncu Alihan Türkdemir kırmızı halı yürüyüşünden sonra İranlı gazatecilerin sorularını Türkçe cevapladı.

Alihan yaptığı konuşmada çok heyecanlı ve mutlu olduğunu söyledi. Oyuncu, “Bu film çekimlerinde çok uğraşıldı. Işık şefi, kameraman, yönetmen çok uğraştı. Umarım çok güzel bir şey çıkmıştır” diye konuştu.

“Alp Tekin / Hüzzam Film yapımcılığında tamamlanan filmin başrollerinde Yusuf Çim, Afsaneh Pakroo, Ali Burak Ceylan, Hazal Türesan, Farnaz Mahmoudinobar, Alihan Türkdemir ve Azerbaycanlı şarkıcı Çinare Melikzadeh yer aldı.

“Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle” isimli sinema filmi 29 Mart’ta vizyona girecek.