Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı’dan sonra Gaye Turgut Evin’den hayranlarını üzen dizi kararı!

Savaşçı’dan sonra Gaye Turgut Evin’den hayranlarını üzen dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Beni Affet isimli günlük dizide başrolde yer alan Gaye Turgut, dizideki partneri Deniz Evin ile sette başlayan aşkını evlilik ile taçlandırmıştı. Çiftin uzun süren mutlu bir birlikteliği var.

Gaye Turgut ile Deniz Evin çiftinin Mayıs ayında bir kızı oldu. Eftelya isimli kızını büyütmek için büyük çaba sergileyen ünlü oyuncu, diziler konusunda ise önemli bir karar aldı. Sosyal medyadan yaptığı annelik pozları ile hayranlarından büyük ilgi alan oyuncu, bir süre ekranda yer almama kararı verdi.

Gaye Turgut Evin’in ismi Teşkilat isimli dizi için geçiyordu… Geçen yıl Savaşçı isimli dizide Çiğdem Ülgen karakterini canlandıran oyuncu, hamileliği nedeniyle dizinin beşinci sezonunda yer almak istemedi.

Mayıs ayında doğum yaptıktan sonra bir süre kızı ile vakit geçirme kararı alan oyuncuya çeşitli dizi teklifleri yapılıyor. Ancak Gaye Turgut Evin, bu anların bir daha geri gelmeyeceğini belirterek kızını büyütme kararı aldığını duyurdu.

Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu, “Yakın zamanda dizi düşüncem yok. Biraz özleşeceğiz. Ama yeni güzellikler paylaşacağız. Güzel enerjilerinize bin teşekkür” diye mesaj yazarak hayranlarını bilgilendirdi.

Gaye Turgut Evin en son ekranda TRT1’de yayınlanan Tövbeler Olsun isimli dizide konuk oyuncu olarak yer almıştı.